PKK'lılar sivil aracı taradı: 3 ölü 2 yaralı

Ağrı Doğubayazıt'ta PKK'lı teröristlerin, kaçak göçmenleri taşıyan minibüse ateş açması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

PKK'lılar sivil aracı taradı: 3 ölü 2 yaralı
PKK'lılar sivil aracı taradı: 3 ölü 2 yaralı
GİRİŞ 25.09.2017 19:44 GÜNCELLEME 25.09.2017 20:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde PKK'lı teröristlerce minibüse ateş açılması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, yurda yasa dışı yollardan girdikleri belirtilen yabancı uyrukluları taşıyan minibüse terör örgütü PKK mensuplarınca Güngören köyü Yukarıdemirkapı mevkisinde uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Saldırıda ilk belirlemelere göre, araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Minibüs şoförü ile araçtaki diğer kişiler ise saldırının ardından olay yerinden uzaklaştı.

Güvenlik güçleri, kaçan teröristler ile minibüstekilerin yakalanması için operasyon başlattı.

YORUMLAR 3
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    SEZGIN TANRIKULU Bu insalarin silahlari varmiydida bu mahsumlari tarayip katledip sehit ettiler hesap ver simdi konus DAG DAKI PKK YI savunuyodunya SİHA LAR orantisiz güc kullaniyolar diye piknik yapiyorlarmis.....bunlarin hesabini vereceksiniz birgun.....
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    Kemal PKK sivillere ateş açmış. Sivillerin silahları yokmuş. Bu konuda ne diyorsun , Sezgin ile birlikte açıklamanı bekliyoruz.
    Cevapla
  • Oğuz Kaan 6 yıl önce Şikayet Et
    Haraç vermemişlerdir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!