MEB'den flaş açıklama! Hiçbiri doğru değil

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sisteminin yerine üzerinde çalışılan modelle ilgili bazı haberlere ilişkin açıklama yaptı.

MEB'den flaş açıklama! Hiçbiri doğru değil
MEB'den flaş açıklama! Hiçbiri doğru değil
GİRİŞ 28.09.2017 11:32 GÜNCELLEME 28.09.2017 11:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sisteminin yerine üzerinde çalışılan modelle ilgili bazı haberlere ilişkin, "Kademeler arası geçişle ilgili medyada bugünlerde çokça spekülasyon yapılıyor. Yazılanların hiçbiri doğru değil." ifadelerini kullandı.

Tekin, Twitter hesabından, TEOG'un kaldırılmasının ardından liselere geçiş sistemi modelleriyle ilgili medyada yer alan bazı haberlere ilişkin paylaşımda bulundu.

Yusuf Tekin, "Kademeler arası geçişle ilgili medyada bugünlerde çokça spekülasyon yapılıyor. Anlaşılan herkes gönlünden geçeni yazıyor. Yazılanların hiçbiri doğru değil. Bakanlıkça resmi olarak açıklanmayan hiçbir şeye itibar edilmemesi gerektiğinin altını özellikle çizmek isterim." açıklamasını yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    devlet önce teog dersanelerini kaldırdı sonra teog sınavlarını kaldırıyor üniversite sınavlarını tek sınava düşürdü sınavlar türkçe ve-edebiyat ağırlıklı olcak diyor sayısal dal ne olacak akıllara şu gelir imam hatip liseleri fizik-kimya-biyoloji görmediği için onlara kıyak ve kadrolara daha çok i.h.lisesi öğrencileri girsin istiyor bence
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 6 yıl önce Şikayet Et
    teog için en güzeli milli eğitim her ay sınav yapsın aldığı notların ortalaması ile liselere geçiş yapılsın okullara bırakılırsa torpil döner öğrenciye şişme notlar verilir.kapasitesi olmayan öğrenci lisede zorlanır üniversite sınavlarında dökülür.izmir hatayda özel okulda şişirme notlarla teşekkür alan 8 sınıf öğrencisi eşrefpaşa lisesinde 6-7 tane zayıf getirdi işte bunun canlı örneği
    Cevapla
  • uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın etmeyin yazıktır, günahtır, vebaldir bu hiç bir dönemde eğitim sitemiyle bu kadar oynanmadı. Daha düne kadar TEOG u savunuyordunuz ne olduda Allah aşkına birden dönüş yaptınız. Sınav işlerini okullara bırakırsanız torpil havada uçuşur. Türkiyenin ücra koşelerinden çıkan TEOG birincilerinin önü kesilmiş olur yani torpilin varsa dereceye girersin yoksa ortada kalırsın uzun lafın kısası 2 çocuğum var 7. sınıfa giden vede çokta başarılı ama artık bu yeni sistemde başarı baz alınmayacak torpil bulamazsam. o çocuğumun vebali sizin üstünüzde olacak bir azıcık allah korkunuz varsa vaz geçersiniz yoksa bunun vebali çok ağır olur AKP
    Cevapla
  • Muğlalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis ne diyorsa o müsteşar da olsa görüş bildirmesini doğru bulmuyorum. Sizler uygulama makamısınız karar belli açıklama belli farklı bişey olamaz.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklar rehavete kapıldı. Biran önce sistemi açıklayın çocukların vebalini alıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi