Özel harekat baskın yaptı! Suç makinesi çıktılar

İstanbul Sultangazi’de, 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı otopark çatışmasının failleri Silivri’de çiftlik evinde yakalandı.

GİRİŞ 28.09.2017 11:12 GÜNCELLEME 28.09.2017 11:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sultangazi’de 23 Eylül 2017 günü akşam saatlerinde, Orhan Açıkgöz, Azerbaycanlı Ariqmemmedov otoparkta oturuyorlardı. İki beyaz araçla otoparka gelen kişiler peş peşe ateş etti. Açıkgöz ve Ariqmemmedov karşılık verdi. Çatışmada, yaralama, hırsızlık, uyuşturucu, ateşli silahlar kanununa muhalefet, gasp, tehdit, kumardan 8 suç kaydı bulunan Açıkgöz hayatını kaybederken, Azerbaycanlı Ariqmemmedov ayağından yaralandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinden çatışmaya katılanların kimliklerini belirledi. Olayın ise uyuşturucu satan iki çetenin rant kavgasından kaynaklandığı belirlendi. Yapılan tespitlerin ardından teknik takip çalışmasının ardından saldırganların Silivri Büyüksinekli Köyü’nde bir çiftlik evinde gizlendikleri belirlendi. Cinayet Büro ekipleri, Özel Harekat Timleri desteğinde çiftlik evini bastı.

Cinsel taciz, gasp, yaralama, uyuşturucu bulundurmanın da aralarında bulunduğu 8 suçtan kaydı bulunan 35 yaşındaki Vahap Polat, uyuşturucu, cinsel saldırı, gasp, yaralama, çocuğuna karşı cinsel suçlar ve hırsızlığında aralarında bulunduğu 8 suç kaydı bulunan Agit Kavak (35) 2 uyuşturucu, 4 yaralama olmak üzere toplam 9 suç kaydı olan Mahsum Kavak (23) ve cinsel saldırı, yaralama ve ateşli silahlar kanununa muhalefetten emniyette kaydı 3 kaydı bulunan Yasin Genç (24) gözaltına alındı.

Operasyonda, polise teslim olmayan ve belinden tabanca çıkartan Agit Kavak kalçasından vurularak yakalandı.

Operasyonda, çiftlik evinde yüklü miktarda para ele geçerken, tabanca ve kovanlar incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderildi.

YORUMLAR 8
  • Mtn 6 yıl önce Şikayet Et
    Emniyette 9 kaydı var. Ve 23 yaşında dışarda. Ya adam hiç yatmamış icerde. Allah aşkına ceza evlerinde yatanlar kim. Onlar suçlu ise bunlar ne. Bunlar suçlu ise dışarda işleri ne. Bu halkın mali canı bukadar değersiz mi ya.
    Cevapla
  • batu 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika gibi olacak direk vuracaksın hiç hapis mapis uğraşmayacaksın.
    Cevapla
  • Erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın sorası geliyor, hapiste olmaları için bu adamların daha ne yapması gerekiyor.... Bu durum polisi de yıldırır, sen yakala hakim salsın... acil düzenleme gerekiyor.
    Cevapla
  • vedat55 6 yıl önce Şikayet Et
    yuh be, suc makineleri. Peki böyle vicdansizlar hala toplumun icinde gezebliyor anlamis degilim.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Eeeeee sonuç sabıkaları 1 çentik artmış olarak güzel hayatlarına kaldıkları yerden devam mı edecekler yoksa caydırıcı bir ceza mı alacaklar kim nasıl inanıyorsa öylece inansın
    Cevapla
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bunlar yaşasa devlete millete ne faydaları olur sonuç olmaz o zaman bunların yaşaması nefes almaları toplum için zararlı olduğuna göre gebertilmeleri farz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!