Bir acı haber de Şemdinli'den! Sıcak çatışma

Şemdinli'de Kuzey Irak sınırında bulunan Dereçik Beldesi'nde operasyona çıkan güvenlik korucularına PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırıda 1 güvenlik korucusu şehit oldu.

GİRİŞ 29.09.2017 14:38 GÜNCELLEME 29.09.2017 15:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Kuzey Irak sınırında bulunan Dereçik Beldesi'nde operasyona çıkan güvenlik korucularına PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırıda 1 güvenlik korucusu şehit olurken, 1 korucu da yaralandı.

Kuzey Irak sınırında bulunan bölgede operasyona çıkan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateşte güvenlik korucusu İslam İrez isimli güvenlik korucusu şehit olurken Sirvan Tekin ise yaralandı. Yaralı güvenlik korucusu Şemdinli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Bölgede hava destekli operasyonlar devam ediyor.

3. ŞEHİT OLDU

Bugün Hakkari Çukurca ve Ağrı Doğubayazıt'taki operasyonlarda 2 şehit vardı.

 

YORUMLAR 5
  • Bahoz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu PKK fayda dan çok zarar oldu Kürt kürdü öldürüyor
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah guvenlik guclerimizi korusun. Yardimcilari olsun.
    Cevapla
  • M.AkifErsoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne büyüksün ki, kanın kurtarıyor Tevhid’i... Bedr’in aslanları ancak, bu kadar şanlı idi. Sana dar gelmeyecek makber’i kimler kazsın? “Gömelim gel seni tarihe”desem, sığmazsın.
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya'da hiçbir devlet yoktur ki, teröristlerin ailelerine el bebek gül bebek baksın. Şehit aileleri toplanmalı ve terörist ailelerinin vatandaşlıktan çıkarılarak sınır dışı edilmeleri için ellerinden geleni yapmalılar. Bizlerde sonuna kadar destek olmalıyız. Terörist aileleri vatandaşlıktan atılıp, sınır dışı edilirse, pkk yeni teröristler toplayamaz, terörist olacak 1 değil 10 kere düşünür. Bakın Avrupa'nın çoğu ülkesinde bir göçmen yerel birisiyle kavga ederse bile sınır dışı ediliyor. Biz ise teröristlere yeri geliyor af uyguluyoruz. 2013'de olduğu gibi. Bu ne rezalettir?
    Cevapla
  • mhmt 6 yıl önce Şikayet Et
    daha ne bekliyorsunuz????? ordu girmeyecekse bırakın biz gonullu olarak girelim. bu ne kadar bir gevşekliktir ya. aynısı başka yere yapılsaydı şimdiye coktan girmişlerdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması