Ağrı'da şiddetli çatışma: 4 şehit 8 yaralı

Ağrı'da güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 2 askeri personel ve 2 güvenlik korucusunun şehit olduğu 8 güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirildi

Ağrı'da şiddetli çatışma: 4 şehit 8 yaralı
Ağrı'da şiddetli çatışma: 4 şehit 8 yaralı
GİRİŞ 30.09.2017 02:58 GÜNCELLEME 30.09.2017 03:59
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Ağrı Valisi Süleyman Elban, kentin Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, 2 askeri personel ve 2 güvenlik korucusunun şehit olduğunu, 8 güvenlik görevlisinin de yaralandığını bildirdi.

Ağrı Valisi Süleyman Elban, 25 Eylül'de Doğubayazıt ilçesi Yaygınyurt köyü civarında PKK'lı teröristlerce minibüse ateş açılması sonucu 3 Afgan göçmenin ölmesi, biri ağır 7 kişinin yaralanmasının ardından İl Jandarma Komutanlığı'nca operasyon başlatıldığını anımsattı.

Operasyonda, Güngören köyü mevkisinde teröristlerle sıcak temas sağlandığını ifade eden Elban, "Doğubayazıt ilçesi Güngören köyü mevkisinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 2 askeri personel ve 2 güvenlik korucusu şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi yaralandı" dedi.

Elban, Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını, operasyonda çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini kaydetti. 

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada ise Doğubayazıt ilçesi Güngören köyü kırsalındaki operasyonda 10 teröri̇stin ölü ele geçirildiği, bölgede tespit edilen ve silah deposu olduğu değerlendirilen alanda 2 biksi, 1 zagros keskin nişancı tüfeği, 1 roketatar, 50 kalaşnikof piyade tüfeği bulunduğu bildirilmişti.
Bölgedeki operasyonun devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR 42
  • Yildiray 6 yıl önce Şikayet Et
    Oranın halkı alenen pkk sevici. Vede diyarbakır, tunceli gibi yerler başta geliyor. Bunları sürgün etme zamanı gelmedimi barzaninin yanına?
    Cevapla
  • bazitli 6 yıl önce Şikayet Et
    bende oralıyım ozaman gel ve sürgüne gönder yavrum kimi kimin toprağından ediyorsun orta asyalı?
    Cevapla
  • Mb.. 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence çoktan geldi.
    Cevapla
  • mehmett1453 6 yıl önce Şikayet Et
    HALKI HALK DEĞİL onların desteği çok büyük. vede çözüm sürecinde şımartıldılar. devlet versin onlar yesin. yaşam amaçları böyle. gram vatan sevgileri yok.
    Cevapla
  • demekki 6 yıl önce Şikayet Et
    Demekki 40 terorist silahlarini birakip koylulerin icine karismis.
    Cevapla
  • Uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz hala kuzey ırak'a girmeyi tartışıyoruz 30 yıldır aynı tartışma terörün kaynağı orada siyonist-abd-ab üstleri orada(bundan sonra dahada yerleşecekler) önce incirliği kapat sonrada git vur dağıt öl ama bir kere öl 100 yıl boyunca her gün ölme...
    Cevapla
  • trk 6 yıl önce Şikayet Et
    teröristlere karşı kimyasal silah şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'