Şırnak'ta teröristler askerlere saldırdı: 2 şehit

Şırnak-Cizre arasında yapımı devam eden karayolunun tünel bölümünde güvenlik önlemi alan askerlere, bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

GİRİŞ 01.10.2017 18:42 GÜNCELLEME 02.10.2017 08:49
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

ŞIRNAK ile Cizre  arasında yapımı devam eden tünel ve yol güvenliğini sağlayan üs bölgesine akşam saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından düzenlenen saldırıda 1 Yüzbaşı ve 1 güvenlik korucusu şehit olurken, 3 güvenlik korucusu da yaralandı.

Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmanın ardından kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş kaplı geniş çaplı operasyon başlatıldı.

YORUMLAR 36
  • Ramo 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bize haklarını helal etsinler, Türkiye de chp diye terörü destekleyen bir partiyi ana muhalefet yaptığımız için. Lütfen sayın Devlet büyüklerimiz chp nin SİHA açıklamalarına aldırmayın. Hatta sayılarını ve teknolojilerini de arttırın. Ve sakın terör destekçilerine acımayın. Yok sa Şehitlerimizin Hakkını ödeyemeyiz.
    Cevapla
  • İsa bey 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da.Hani nerde bizim SİHA larımız.Uyuyorlar mı?Allah şehitlerimize rahmet etsin.Siha larda gözlerini açık tutsun.Cehape siha ya karşı diye Askerimizi hainin kurşununun önüne atamayız.
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmedikçe bu işin sonu gelmez rabbim mekanlarını cennet etsin
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    hain şırnak, hainsin cizre, hainsin silopi
    Cevapla
  • saydemir 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin,milletimizin başı şağolsun,,şehitlerimizin mekanı cennet olsun,Peygamber efendimiz(sav)komşu olsunlar İNŞAALLAH...Şehitlerimizin anne ve babalarının ellerinden öper,hürmetlerimi sunarım.Hainler görüldükleri yerde sorgusuz sualsiz bitirilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler