Ataşehir saldırganı tutuklandı

Ataşehir'de kaldırımda çarptığı kadını darbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

GİRİŞ 02.10.2017 16:57 GÜNCELLEME 02.10.2017 17:10
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesinde,sırt çantası ile kaldırımda yürüyen Hakan D. aynı kaldırımda karşıdan gelen A.Ç'ye omuz attı. Görüntülere göre genç kadını kaldırımda sıkıştırarak omuz atan saldırgan, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmek istiyor. A.Ç kendisini uyarınca, hızla A.Ç'ye doğru gelen saldırgan, attığı sert yumrukla A.Ç'yi yürü düşürüyor, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor.

Bir süre yerden kalkamayan kadına etraftaki vatandaşlar yardım etti. Çantası ve elindeki telefonu da savrulan kadın, zorlukla ayağa kalktıktan sonra yoluna devam etmeye çalıştı. Büyük tepki çeken olay sonrası vatandaşlar sosyal medyadan saldırganın bir an önce yakalanması için çağrı yaptı.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kamera görüntülerinden saldırganın Hakan D. olduğunu belirledi. Yapılan operasyonda Hakan D. akşam saatlerinde gözaltına alındı. Hakan D'nin Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni 3. sınıfta dondurduğu ve ağabeylerinin marketinde çalıştığı anlaşıldı. Hakan D, emniyette sorguya alındı. Hakan D. emniyetteki ilk ifadesinde, "Ailemle tartışmış, sinirli bir şekilde dışarı çıkmıştım. Yürürken bir kadına çarptım. Kadın bana, 'Önüne baksana geri zekalı' dedi. Ben de moralim çok bozuk olduğundan dönüp omuzundan hızlıca ittim" dediği öne sürüldü.

TUTUKLANDI

Savcılık, şüpheli Hakan D'yi ifadesinin ardından, "kasten yaralama" suçundan tutuklanması istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti. Mahkeme Hakan D.'nin tutuklanmasına karar verdi.

YORUMLAR 15
  • mirayy 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bide otomobil kullandığını düşünun moralide bozuksa.eyvah.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    idam
    Cevapla
  • muallim 6 yıl önce Şikayet Et
    bir hafta sonra serbest....
    Cevapla
  • Alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    Bayan gercekten gerizekali dediyse onun da ceza almasi gerekir
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne içtin neyin kafasını yasiyon
    Cevapla
  • Ermis 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne diyorsun. Az bile demiş el ile sarkıntılık yapıyor. Sesini çıkarmayıp izin mi vermesi gerekiyor. İzledin mi görüntüleri.
    Cevapla
  • Babakartal44 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ahlaksız ilerde doktor olacakta hasta bakacak hey yavrum hey..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak