Bozdağ açıkladı, MTV'de karar alındı!

Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ, MTV'nin makul bir seviyeye çekilmesine karar verildiğini söyledi.

GİRİŞ 02.10.2017 20:12 GÜNCELLEME 03.10.2017 08:32
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

İşte Bozdağ'ın açıklamalarından satır başları;

Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve ABD halkına taziyelerimizi iletiyoruz, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Türkiye olarak ABD ile her türlü şiddet, saldırı ve terör konusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dayanışma içerisinde olacağımızı özellikle ifade etmek istiyoruz.

FRANSA'DA TÜRKLERE SALDIRI

Bu yangının kundaklama sonucu olduğuna ilişkin savcılığın yaptığı açıklamadan dolayı bu saldırıyı, kundaklamayı da şiddetle ve nefretle kınadığımızı açıklıkla ifade etmek istiyoruz. Fransa hükümetinden ve yetkililerinden bu kundaklamaya karışan, yapan kişilerin çok hızlı bir şekilde tespiti, yakalanması ve yargıya teslim edilmesini beklediğimizi özellikle ifade etmek istiyorum. Irkçılık, ayrımcılık, yabancı düşmanlığı gibi çağımızı tehlikeye atan ve hepimizi tehdit eden bu hastalıklara karşı hepimizin bir kez daha birlikte hareket etmesi gerektiğini, yaşadığımız bu acı hadiseler göstermektedir.

MTV'NİN MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMESİNE KARAR VERİLDİ

Cumhurbaşkanımızın dün Meclis resepsiyonunda yaptığı değerlendirme oldu. Farklı kesimlerin de oldu. Bütün bunlar Bakanlar Kurulumuzda ele alındı. Bakanlar Kurulumuz MTV'nin kanun tasarısında öngörülen rakamdan makul bir rakama çekilmesi konusunda karar verdi. Bu konuda Naci Bey gerekli çalışmaları bitirdikten sonra konunun ne kadar aşağı çekileceğini açıklayacak. Konu, yapılan iyileştirmeye göre revize edilecektir.

'IKBY' AÇIKLAMASI

Hükümet olarak ifade ettik. Bundan sonra nasıl adımlar atılacak MGK'da görüşüldü. Bütün bunlar takvimlendirildi. Bunların atılma önceliğini hükümet belirleyecek Irak hükümeti ile bu adımlar atılacak. İran ile de iş birliğine önem vediğimizi ifade etmek istiyorum. MGK'nın öne çekilmesi, TSK'nın sınırda tatbikat yapması, bazı televizyonların Türksat'tan çıkarılması, uçuşların durdurulması gibi adımlar atıdı. Cumhurbaşkanımız  4 Ekim'de İran'a gidecek. Attığımız her adım iş birliği içinde olacak. Kuzey Irak bölgesine girilecek gibi iddialar var bunlar yorumdan ibarettir. Türkiye aklı selim hareket edecektir. Komşularla koordinasyon içinde olunacaktır.

ATAŞEHİR'DEKİ SALDIRI

Türkiye'de yaşayan bütün vatandaşlarımızın yaşam tarzı koruma altındadır. Yaşam tarzına müdahale edenlere bir yıldan 3 yıla kadar ceza veren adımı biz attık. Farklı yaşam tarzlarını benimsemiş kişilere yapılan saldırıları hoş görmemiz mümkün değildir.

YORUMLAR 118
  • deli dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazılı açıklama yapın lütfen, sonra yanlış anlıyoruz.
    Cevapla
  • umut 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten paraya vergiye ihtiyaç varsa bu kezde milletvekilleri ayda 2000 tl zengin iş adamlarıda hatırı sayılır yardım yapsın bi kerede onları görelim vatan aşkı varmı yokmu
    Cevapla
  • Asena Ülkü 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğuda kaçak kullanılan elektriği kesebilsek bu zamlara hiç gerek yok.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    MTV ye zam sonra makul seviye bu kadar tepkiyi beklemiyordu hükümet? Vatandaşın da bir sabrı var zaten her şey pahalı 1 kg çay en kötü 20 lira zeytin peynir 15 liradan aşağı değil gıda aldı başını gidiyor? hani devlet vatandaşın yanında vatandaşın yararına işler yapmakla yükümlüydü? indirin LPG yi yakıttan, gıdadan % 1 KDV alın hodri meydan bir kerede vatandaşın yararına iş yapın da sevinelim psikoloji bozuldu insanların geçim sıkıntısından.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Onun için devlet dula yetime gaziye şehide engelliye yaşlıya çiftçiye maaş ve yardımı kesecek ondan sonra hepsi makul seviyeye gelir. Eskisi gibi devlet hastanelerinde bir çok şey parali olacak ki vergiler düşsün
    Cevapla
  • Hakem 6 yıl önce Şikayet Et
    Gelir vergisinin yuzde 30 a cikmasi da geri cekilsin.hatta 25 e dusmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış