Muğla'da çatışma! 5 terörist öldürüldü...

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada PKK üyesi 7 teröristen 5'i öldürüldü, 2'si için arama çalışmaları devam ediyor...

GİRİŞ 05.10.2017 12:26 GÜNCELLEME 05.10.2017 13:21
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, elde edilen istihbarat üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri, Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda oldukları tespit edilen 7 kişilik PKK'lı terörist grubuna yönelik ortaklaşa operasyon başlattı. 

5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, 2'Sİ ARANIYOR

Çıkan çatışmada 5 terörist ölü ele geçirilirken, 2'sinin daha yakalanması için çalışma yürütülüyor. Bölgeyi çembere alan Muğla Zıpkınlar Komando Taburu ile Bornava Komando Tugayı ve Polis Özel Harekat ekiplerinin operasyonunun sürdüğü kaydedildi. Dün de Seydikemer İlçesi yakınlarında yol kontrolünde 4 terörist ve 3 işbirlikçisi yakalanmıştı. Yetkililer, bu iki terörist grubunun birbirinden bağımsız hareket ettiğinin belirlendiği bilgisini verdi. 

BİNBAŞI BACAĞINDAN YARALANDI

Çatışmanın Toparlar Şelalesi yakınında çıktığı belirtiliyor. 

PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 binbaşı bacağından yaralandığı öğrenildi. Yaralı binbaşının tedavi altına alınabilmesi için askeri helikopter sevk edildi. Bölgedeki operasyonun gece başladığı, İzmir’in Bornova İlçesindeki 2. Jandarma Komando Tugayından ve polis özel harekat biriminden destek kuvvet gönderildiği belirtildi.

İstihbarat Dairesi Başkanlığı koordinesinde çalışma yapan Mersin, Muğla ve Antalya istihbarat şube müdürlükleri, 4 teröristin eylem yapmak ve terör örgütünün Ege-Akdeniz açılımı grubu içerisinde faaliyet göstermek üzere Suriye’den deniz yoluyla Muğla’nın Fethiye İlçesi’ne geldiklerini öğrenilmişti.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Muğla'da dün 5 teröristin yakalanması ve bugün de 5 teröristin öldürülmesi ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Terör örgütü Lazkiye üzerinden Ege ve Akdeniz'e sızıyor"dedi.
 

PKK'lı teröristler denizden geldi!

YORUMLAR 69
  • Ersoy21 6 yıl önce Şikayet Et
    Her yere virüs gibi yayılmış mikroplar.Temizlemek şart.
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    yüce Allah yar ve yardımcınız olsun Allah sizi kurusun elinize sağlık inşallah..
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Birazda denizden gelecek tehlikeye yoğunlaşmak gerek üç tarafımız deniz
    Cevapla
  • Alin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sağ yakalamayın sağ bırakmayın!
    Cevapla
  • Mazlum 6 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah. Rabbim bereketinizi arttırsın. Vurun aslan parçaları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!