Alperenler'den 'İdlib' için hükümete destek

Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Kürşat Mircan, Suriye'nin İdlib kentine yönelik harekatla ilgili, hükümete destek verdiler.

GİRİŞ 08.10.2017 14:03 GÜNCELLEME 08.10.2017 14:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yalova Alperen Ocakları Vakfı İl Başkanlığı'nın devir teslim törenine katılan Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mircan, burada yaptığı konuşmada İdlib operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Operasyonun çok daha önceden yapılması gerektiğini savunan Mircan, "Şimdi orada DEAŞ, PYD gibi Amerika’nın da desteklediği örgütler var. Bunlar, Akdeniz’e koridor oluşturmaya çalışıyorlar. Daha önce de Türkmen Dağı’ndan denediler. Hükümetin almış olduğu bu karar, çok önemli bir karar. Geç alınmış bir karar. Daha önceden yapılsaydı belki böyle sıkıntı olmazdı; diye düşünüyoruz. Allah, bütün güvenlik güçlerimizi korusun. Onların muzafferiyetlerini nasip etsin inşallah" diye konuştu.

Kuzey Irak'ta yapılan 'bağımsızlık referandumu'yla ilgili de konuşan Mircan, "Referandum, hem uluslararası hukuka hem de Irak’ın anayasasına aykırıdır" dedi.

Yalova Alperen Ocakları Vakfı İl Başkanlığı devir teslim töreninde Tuncay Ekinci, görevini Mehmet İkbal Bilgili’ye teslim etti. Programa, BBP Yalova İl Başkanı Yusuf Avcı da katıldı.

YORUMLAR 3
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcımız olsun.Galipolan Allahtır.
    Cevapla
  • Desti Fır 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun ama bu kadar hızlı dönüş insanın başını döndürüyor Desti
    Cevapla
  • Mancabali 6 yıl önce Şikayet Et
    Kürşat Mican.. Mircan degil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?