Kadın taksiciye diğer taksicilerden dayak

İstanbul'da kadın taksiciye şiddet uygulayan taksicilerin 6 yıl hapis istendi.

Kadın taksiciye diğer taksicilerden dayak
Kadın taksiciye diğer taksicilerden dayak
GİRİŞ 09.10.2017 07:43 GÜNCELLEME 09.10.2017 07:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İstanbul Beyoğlu'nda bir taksi durağında şoförlük yapan Tülay O.'ya (59), müşteri beklediği yerde bir grup taksici tarafından "Burası bizim mekan. Arabanı çek" diye bağırarak tehditler savuruldu.

Yusuf A. isimli taksici Tülay O.'yu yumruklarken, diğer taksici kafasına vurmaya başladı. Taksici Çetin K. ise kadın taksicinin aracını tekmeledi. Tülay O.'ya hakaret ve darp edip, aracına zarar veren iki şüpheli hakkında 6 yıl hapis istemiyle dava açıldı. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 14
  • ceza 6 yıl önce Şikayet Et
    30 sene istanbulda bu mesleği yaptım ne yazıkki bu tıp soytarılar yüzünden meslek lekeleniyor,toplu ulaşım mudurluğu bunları gormuyormu metrobus duraklarındada bunu yapanlar var ,soğutlu çeşme,uzun çayır duraklarnda da sahıplemışler ,bunlar halkı da soyuyor 5 tl lik yerden 10 tl alıyorlar toplu ulaşım isterse bunları belirler zor olmasa gerek ,belirliyeceksın bu ve benzeri haksızlık yapanlara para cezası değil meslekten men edeceksın gbt sine işleteceksın bir daha taksiye çıkarsa 10 yıl tutuklama vereceksın
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlık cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir
    Cevapla
  • Nejat 6 yıl önce Şikayet Et
    Temiz yoldan işlerini yapan adam taksiciler sırf bunlarla başını belaya sokmamak için taksim civarlarında duramıyorlar buna gözlerimle şahit oldum görevlilerin taksim taraflarına özellikle müdahale etmeleri gerekir bu gangasterlere para kazandırmamak için taksileri yoldan çeviriyorum
    Cevapla
  • Kafkas kars 6 yıl önce Şikayet Et
    Plaka verin kimse binmesin eşkıyaların taksisine
    Cevapla
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Vay beeee... Taksicilerde amma delikanlıymışlar!!! Çok zor bir iş yaptılar. Kolay mı öyle 5 tane taksicinin bir bayan taksiciyi darp etmesi!!! Yuh ulan sizin kalıbınıza... Adam mısınız siz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI