Bakanlık açıkladı: 41 terörist öldürüldü...

İçişleri Bakanlığınca, 2-9 Ekim tarihleri arasında yürütülen operasyonlarda, 18'i ölü 15'i sağ, 8'i teslim olmak üzere 41 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

GİRİŞ 09.10.2017 10:54 GÜNCELLEME 09.10.2017 11:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı son bir haftada yapılan terör operasyonlarına ilişkin açıklama yaptı.  18 ölü, 15 sağ, 8 teslim olmak üzeri 41 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayan bakanlık, Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Harekât (PÖH), Jandarma Komando Birlikleri ile İç Güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava ve Kara unsurlarınca bin 648 operasyon yapıldığını, terör örgütlerine yardım/yataklık yaptığı ve örgütlerle irtibatlı olduğu değerlendirilen bin 24’ü terör (PKK/KCK 136, aşırı sol  27, DEAŞ 52, FETÖ/PDY 809) 3 bin 709’u Uyuşturucu ve Kaçakçılık suçlarından, 119’u Düzensiz Göçle Mücadele Kapsamında olmak üzere toplam 4 bin 852 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.  

YORUMLAR 5
  • BİRBİLEN 6 yıl önce Şikayet Et
    niye sağ yakalıyorsunuz anlamak mümkün değil birde cezaevinde besle, onlar rahat durmaz olay çıkarır. sıkın kafasına ,haaa yapamıyorsanız ben gelirim sıkıntı yok
    Cevapla
  • Cezaevi vaizi 6 yıl önce Şikayet Et
    Sağ olarak yakaladığınız PKK lıları "etkisisz hale" getirdik diyorsunuz ya, onlar cezaevlerinde propaganda eğitim ve fitne hallerine tam hız devam ediyor...PKK lılar cezaevlerindeki bilgisiz suca meyyal Kürt gençleri kendi taraflarına çekiyor ve eğitiyor. Buna nasıl etkisiz hale getirme diyebilirsiniz ki?
    Cevapla
  • ayarcı 6 yıl önce Şikayet Et
    dağlarda yeteri kadar yaşayan domuz var daha fazla PKK domuzu istemiyoruz, öldürün..
    Cevapla
  • Ramo 6 yıl önce Şikayet Et
    Öttür ve gebert. Sağ terörist istemiyoruz.
    Cevapla
  • yorumsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    en iyi terörist ölü olandır sağ yakalanan etkisiz sayılmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya