Balıkesir Belediye Başkanı'ndan istifa açıklaması

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, istifası istendiği iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada görüşün gerçeği yansıtmadığını ve görevinin başında olduğunu söyledi.

Balıkesir Belediye Başkanı'ndan istifa açıklaması
Balıkesir Belediye Başkanı'ndan istifa açıklaması
GİRİŞ 09.10.2017 17:28 GÜNCELLEME 09.10.2017 17:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte istifasını istediği öne sürülen 5 belediye başkanından Uğur, olayın gerçeği yansıtmadığını öne sürerek, şöyle konuştu:

"Daha önce hakkımızda çıkan pek çok spekülasyon vardı. Ben de bu konuda basına yazılı açıklama yaptım. Görevimizin başındayız. Bu kutlu yolculukta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yola devam ediyoruz. Bunu daha önce ifade ettik. Bugün ilçe belediye başkanlarımız ziyaretime gelmişler. İlçelerde yapmış olduğumuz yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Hafta sonu geçtiğimiz Cuma günü, Ankara'da Türkiye Belediyeler Birliği'nin meclis toplantısı vardı. Ben de istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yerine, birinci başkan vekili olduğum için vekalet ettim. Orada da basın mensuplarına gerekli açıklamaları yaptım. Perşembe akşamı, ulusal medyada, internet sitelerinde, bir haber dönüyor. 'Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Külliye'de görüşüyor' diye. Böyle bir şey olmadığını, Cuma günü yaptığımız Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'nda ifade ettik. Daha sonra Cumhurbaşkanımızın Sözcüsü 'Bunların hepsi hayal ürünüdür. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ile herhangi bir görüşme olmamıştır' diye açıklama yaptı. Biz yine görevimizin başındayız. İşimize devam ediyoruz. Başladığımız projeler var, bütün belediye başkanları ile birlikte hizmete devam ediyoruz."
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • ozkayalar 6 yıl önce Şikayet Et
    ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler büyüklerimiz.eger söylentiler çıkmışsa bunun müsebbibi sensin başkan.erdemli ol.bırak.temizlen gel yargıda.yoksa yeter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar