Sedat Peker´e kendi internet sitesi bile ´mafya babası´ dedi

Sedat Peker´e kendi internet sitesi bile ´mafya babası´ dedi

Giriş: 30 Mayıs 2007 10:04 20,250 Okunma Güncelleme: 30 Mayıs 2007 10:04

2002 yılında Sedat Peker tarafından kurulan ve Türkçülük Günlerinde verdiği turancı reklamlarla gündeme gelen www.ozturkler.com sitesi, Sedat Peker´e ´mafya babası´ dedi.

Organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker´e kendi internet sitesi de ´mafya babası´ dedi. Peker´in ´www.ozturkler.com´ isimli internet sitesi, Ankara Ulus´taki intihar saldırısının faili Güven Akkuş´un yurtdışına çıkışı ile ilgili emekli bir kadın polisin gözaltına alındığı bilgisine yer verdi.

Haberde kadın polisin daha önce Sedat Peker´e de sahte pasaport verdiği kaydedildi. Ancak haberde Peker´den bahsedilirken, ´mafya babası´ ibaresinin kullanılması dikkat çekti.

www.ozturkler.com, 2002 yılında Sedat Peker tarafından kurulmuştu. Peker´in, Turan idealini paylaşmak amacıyla hazırladığı internet sitesinin Hilton Convention Center´daki açılış töreninde, pek çok ünlü isim bir araya gelmişti. Bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen davette Türklük haritasının önünde demir dövülmüş, otağ gibi düzenlenen mekanda mehteran grubu bir gösteri yapmıştı. Erkan Yolaç´ın sunduğu gecede Türk dünyasına hizmeti geçen Türkçülere plaket verilmiş, o sırada cezaevinde bulunan Korkut Eken´in plaketini oğlu Koray Eken almıştı. Geceye Küçük Onur, Muazzez Abacı, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Mehmet Ali Yılmaz, Sadi Somuncuoğlu, Abdülhaluk Çay, emekli General Veli Küçük, Prof. Şener Üşümezsoy, Ord. Prof. Reha Oğuz Türkkan, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Adnan Şenses, Seda Sayan, Gönül Yazar, Osman Yağmurdereli, Hakan Altun, Şenol İpek ve Cengiz Kurtoğlu katılmıştı. Aynı isimlerin hemen hemen hepsi, Peker´in babası Ahmet Peker için 17 Ekim 2002´de yapılan cenazede de görülmüştü. Cenazeye ayrıca eski MİT´çi Yavuz Ataç, Rafet El Roman´ın eşi Tuğba Altıntop, Mehmet Ali Erbil´in menajeri Stelyo Pipis, Sinan Engin ve Naim Süleymanoğlu da katılmıştı. Sedat Peker´in sahibi olduğu ozturkler.com sitesi ayrıca Topluma Kazandırma Yasası´na tepki göstermek için 2003 yılında Avşa Adası´nda ´eve dönüşe tepki yürüyüşü´ düzenlemek istemişti. Ancak güvenlik güçleri buna izin vermemiş, yürüyüş için Bandırma ve Erdek´ten Avşa Adası´na çok sayıda jandarma ve polis ekibi sevk edilmişti.


(Zaman)




  • BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

    YORUM YAZ
  • Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım
  • BIST100: 79.162 %1.83
  • ALTIN: 83.369 %0.47
  • DOLAR: 1.8840 %-0.13
  • EURO: 2.5235 %-0.02

NAMAZ VAKİTLERİ

İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
03:23 05:24 13:12 17:11 20:47 22:37

EN ÇOK OKUNAN

EN ÇOK YORUMLANAN

  • Yazdır
  • Yazılım: TE Bilişim
  • Tasarım: Sanatkar Creative
  • Sistem: NETCEN Teknoloji
Nokta Elektronik Medya Ltd. Şti. Copyright © 2003-2013 Kullanım Şartları Yayın İlkeleri Reklam Künye İletişim