PKK'lı teröristlerin cenazesini almaya gittiler!

5 PKK’lı teröristin cenazelerinden ikisi HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş ve HDP Mardin Milletvekili Erol Dora ile ailesi tarafından teslim alındı.

GİRİŞ 11.10.2017 15:35 GÜNCELLEME 11.10.2017 15:43
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Mahallesi ormanlık alanda güvenlik güçleri ile girilen çatışmada etkisiz hale getirilen PKK’lı 5 teröristten ikisinin cenazeleri, Muğla Adli Tıp Kurumu'ndan HDP milletvekilleri ve aileleri tarafından teslim alındı. 

Geçen hafta içinde Köyceğiz Toparlar Mahallesi ormanlık alanda bir grup PKK’lı teröristin bulunduğu ihbarını alan güvenlik güçleri, Şelale bölgesinde teröristler ile sıcak temas sağlamış ve 5 terörist etkisiz hale getirilmişti. Etkisiz hale getirilen 5 kişi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na getirilmişti. Adli Tıp’ta otopsisi tamamlanan Diyarbakır doğumlu Roshad Seçkin ve Mersin doğumlu Musa Aslan’ın cenazeleri bugün teslim edildi.



Muğla Adli Tıp Kurumu'nda cenazeleri teslim almak için ailelerin yanı sıra, HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş ve Mardin Milletvekili Erol Dora da geldi. Cenazeler Batmanlılar Derneği’ne ait cenaze aracı ile taşındı. Cenazelerin nerede toprağa verileceği ile ilgili bilgi verilmedi.

Köyceğiz Çayiçi Mahallesi'nde düzenek hazırlarken kendini patlatan terörist ile ilgili ulaşan bilgiye göre ise teröristin İranlı olduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 149
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu terörist leşlerini kimseye verilmemeli Cehennem çukuru adı altında bir yer yapılıp Leşlerini oraya atmalı tabiki üzerini kireçliyerek
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Biraz serbest kalınca insanlar ne olduklarını haykırırlar.
    Cevapla
  • hüso 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet vekillerinin maaşları haram olsun hemen vekillikleri iptal olmalı
    Cevapla
  • Salih 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru
    Cevapla
  • denizzz 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok leş alacaksınız..
    Cevapla
  • Hamidiye süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ne bicim bir hukuk sistemimiz var.Vatana ihanet edenleri halen bu ülkede birileri sahipleniyorsa hukuk sistemimizde çok büyük bir sıkıntı var demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor