4 FETÖ’cü asker böyle enselendi

Darbe girişiminin başarısız olmasının ardından 16 Temmuz sabahı kalkışmanın merkez üssü Akıncılar Üssü’nden kaçarken tarlada yakalanan FETÖ’cülerin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

4 FETÖ’cü asker böyle enselendi
4 FETÖ’cü asker böyle enselendi
GİRİŞ 13.10.2017 06:42 GÜNCELLEME 13.10.2017 07:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olmasının ardından Akıncı Üssü’nden kaçarken yakalanan FETÖ’cülerin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Akıncı’da yakalanan birçok FETÖ’cü “tarla bakmaya gittiği” yalanına sığınırken, pilotlar tarlada fare gibi kıstırıldı.

MAK TİMİNİ TAŞIDILAR

16 Temmuz 2016 sabahı, Akıncı Üssü’nden sivil kıyafetlerini giyip çitten atlayarak kaçan FETÖ’cü pilotlar, jandarma tarafından cephanelik bölgesine yakın bir tarlada yakalandı.

Tarlada kıstırılan FETÖ’cülerin, havacı üsteğmen Abdülsamet Kara, üsteğmen Fatih Özcan, binbaşı Mehmet Fatih Özkan ve 15 Temmuz gecesi helikopterle, Yalova, İstanbul ve Ankara’da turist gibi gezen binbaşı Kenan Comart olduğu belirlendi. FETÖ’cü pilotların, 15 Temmuz gecesi Moda Deniz Kulübü’nde Korgeneral Mehmet Şanver’in kızının düğününe generallerin derdest edilmesi için MAK timlerini götüren pilotlar olduğu da tespit edildi.

YORUMLAR 7
  • Tanju 6 yıl önce Şikayet Et
    Davaları yakından takip eden birisini olarak Allah'tan korkun diyorum, önce ifadelerine bakın, nasıl kandırıldıklarını gözleriniz yaşararak okursunuz, fetö perdesi gözünüzü kör etmesin kul hakkına girmeyin, vatan evlatlarını incelemeden hainlerin içine katmayın..
    Cevapla
  • vielhan 6 yıl önce Şikayet Et
    hani refarandumdan sonra idam çıkacaktı ne oldu. .kime inanacağımızı şaşırdık.
    Cevapla
  • Ramo 6 yıl önce Şikayet Et
    Zillet hain papazın itlerine ne de çok yakışıyor.
    Cevapla
  • gülümser... 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar tutulmuş gibi durmuyorlar...daha çok tatile giderler gibi...sümüklünün hain askerleri...
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    insan kendini hem vezir edermis hem rezil edermiş bunlar itibarli saygi duyulan insanlarken kendilerini bir imansiz ugruna rezil etmişler fareden daha asagilik duruma düşmüşler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı