Yakalanan sapık konuştu! Tedaviye ihtiyacım var

İzmir'de kız çocuklarını taciz etmeye çalıştığı iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra suçunu itiraf eden Erman A.'nın tedaviye ihtiyaç duyduğunu söyledi.

GİRİŞ 13.10.2017 09:44 GÜNCELLEME 13.10.2017 09:51
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, kendisini 'spor hocası' olarak tanıtan ve okul çevrelerinde kız çocuklarıyla konuşarak onları taciz etmeye çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan Erman A., adliyeye sevk edildi. İfadesinde suçunu itiraf eden Erman A.'nın tedaviye ihtiyaç duyduğunu söylediği öğrenildi.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, öğrenci velilerinden gelen taciz şikayetleri üzerine harekete geçti. Velilerin iddiasına göre bir kişi kendisini 'spor hocası' olarak tanıtıp, küçük yaştaki çocukları taciz etti. Bayraklı'daki okulların çevrelerindeki güvenlik ve MOBESE kameralarını incelemeye alan ekipler, o kişinin çok sayıda suçtan kaydı olan Erman A., olduğunu tespit etti. Okul önlerinde devriye gezen ekipler her yerde Erman A.'yı ararken, şüphelinin belirlenen eşkali Bornova ve Karşıyaka'daki ekiplere de dağıtıldı. Erman A., kısa süre de Bayraklı Asayiş ekipleri tarafından yakalandı. Ahlak Büro Amirliği'ne getirilen ve işsiz olduğu öğrenilen Erman A., buradaki ifadesinde suçunu itiraf ettiği ve tedaviye ihtiyaç duyduğunu söylediği öğrenildi.



KÜÇÜK KIZLARLA KONUŞTUĞU GÖRÜNTÜLERE YANSIDI

Erman A.'nın arama çalışmaları sırasında belirlenen güvenlik kameralarında küçük bir kız çocuğuyla konuştuğu anların görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntülerde bir apartmanın girişinde küçük kıza bir şeyler söyleyen şüpheli, apartman girişine giriyor. Küçük kızı apartman girişine çekmeye çalıştığı tahmin edilen şüpheli, küçük kızın uzaklaşmasının ardından kızı peşinden giderek görüntüden kayboluyor.

Yakalandığında üzerinden sahte kimlik çıkan, 10 ayrı suçtan da sabıkası bulunan Erman A., 'Küçük yaşta çocuğa taciz' suçlamasıyla sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • Memoral 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür insanları Hiç konuşturmadan yakalandığı gün infaz edilmesi lazım şimdi bunlarla uğraşacak vakit yok anında şak diye işini bitirip atın
    Cevapla
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    alın içeriye iyi bir tedavi edin bunu... anlayacağı dilden tabi...
    Cevapla
  • Sedat 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya bukadar istismar olmuş ülkede bi cogu çok cezalar aldı halen daha insanlar bu suçu nasıl işler bile bile onu halka bıraksınlar çok iyı tedavi olur cakal
    Cevapla
  • Muharrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Onu toprak tedavi eder
    Cevapla
  • hadsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Tedaviye ihtiyaci olan birisi tedaviye ihtiyaci oldugunu kabullenmez.zaten kendisi tedaviye ihtiyaci oldugunu dusunseydi daha evvel hastaneye gidip devlete siginip tedavi olmak isterdi.kendi sucuna kilif uydurmus.ayrica hadim mevzusu meclise gelmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi