Metin Topuz'la görüşen avukattan ilk açıklama!

Tutuklanarak ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz'un avukatı Halit Akalp görüşme sonrası açıklama yaptı.

GİRİŞ 13.10.2017 13:45 GÜNCELLEME 13.10.2017 13:45

FETÖ üyeliğinden tutuklanan ABD İstanbul Başkonsolosluk çalışanı Metin Topuz’un avukatları Silivri Cezaevi'ne gelerek, Topuz ile görüştü. Avukatlar çıkışta açıklama yaparak, "Müvekkilimizle gerekli olan görüşmeyi yaptık. Bu konuda bir problem söz konusu değil" dedi. 

Geçtiğimiz haftalarda FETÖ üyeliğinden tutuklanan ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz'un avukatları bugün sabah erken saatlerde Silivri Cezaevi'ne geldi. Cezaevi'nde yaklaşık iki buçuk saat kalan avukatlar ardından görüşme ile ilgili açıklama yaptı. Topuz'un avukatı Halit Akalp,"Müvekkilimizle gerekli olan görüşmeyi yaptık. Bu konuda herhangi bir problem söz konusu değil. Hukuk kuralları içerisinde görüşmenin koşulları belli. Dolayısıyla biz görüşmemizi yaptık. Yasaların tanıdığı koşullar çerçevesinde kendisiyle görüştük" dedi.

Bir basın mensubunun" gözaltındayken de görüştünüz mü ?" sorusuna Akalp, "Görüştük kendisiyle. Yasaların tanıdığı koşullar çerçevesinde kendisiyle görüştük. Bu konuda herhangi bir problemimiz yok. Şu anda da çok rahat bir görüşme yaptık" dedi.

Bir basın mensubunun Topuz'un FETÖ'cü eski İstanbul Mali Şube Müdürü ile görüşmesini sorması üzerine, "Onları bilemeyiz. Onlar savcılık aşamasında" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi