Almanya'da yeni Türkiye açıklaması!

Almanya Başbakanı Merkel, gelecek hafta Brüksel'de Avrupa Konseyi toplantısında Türkiye'yle ilişkileri gündeme getiriyor.

Almanya'da yeni Türkiye açıklaması!
Almanya'da yeni Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 13.10.2017 15:48 GÜNCELLEME 13.10.2017 15:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan Merkel'in sözcüsü Steffen Seibert, Avrupa'nın Türkiye'yle ilişkilerinin tüm yönleriyle masaya yatırılacağını söyledi.

Almanya Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, gelecek hafta 19 ve 20 Ekim tarihlerinde Brüksel'de bir araya gelecek olan AB devlet ve hükümet başkanlarının katılacağı Avrupa Konseyi zirvesinde Türkiye'yle ilişkilerin masaya yatırılacağını söyledi.

Hükümetin basın toplantısında konuyla ilgili soruya yanıt veren Seibert, arzularının Avrupa Konseyi'nde Türkiye'yle ilişkilerin enine boyuna tartışılması olduğunu vurguladı ve şöyle dedi: “Liderlerin tüm detaylarıyla Türkiye'yle ilişkileri ele alması önemli. Başbakan elbette bu toplantıda Almanya'nın Türkiye konusundaki endişelerini ve ağır anlaşmazlıkları dile getirecek. Biz Avrupa'nın Türkiye'yle ilişkilerinin tüm boyutlarıyla tartışılmasını istedik ve bu konsey gündeminde. Ama Konsey'den bu konuda bazı noktalarda nihai bir karar çıkmasını beklemeyin.”

 

YORUMLAR 4
  • Mesitto 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis size demedimi artik size ihtiyacimiz yoooook hadi nas nas gorelim ense tras
    Cevapla
  • Muhittin 6 yıl önce Şikayet Et
    Keşke Türkiye yi almiycaz deseniz de bitse bu iş.
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğinden aşağı kalma bakalım ne olacak çokta dost değildiniz
    Cevapla
  • Fatih 43 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitirin madem kardeşim ilişkileri niye bitirmiyorsun? alın AB’nizi de beslediğiniz fetöcü ve pkk’lı hainleride başınıza çalın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!