Pendik'te dehşet! Av tüfeğiyle 3 öğrenciyi vurdu

İstanbul Pendik'te bir saldırgan tren istasyonunda 3 öğrenciye av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırıda yaralanan kız öğrenci hayatını kaybetti. 2 öğrenci yaralandı.

GİRİŞ 13.10.2017 16:34 GÜNCELLEME 13.10.2017 18:03
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İstanbul'da Pendik Güzelyalı Tren İstasyonu’nda 21 yaşındaki Mustafa Y. adlı saldırgan 3 öğrenciyi silahla ateş açarak yaraladı. Öğrenci olmadığı belirtilen saldırgan, polisten kaçarken yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki bir okula girerek saklandı. Burada bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan saldırgan gözaltına alındı. Yaralılardan kız öğrenci hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

İddialara göre zanlı Pendik Güzelyalı Tren İstasyonu yakınlarında 3 öğrenciye av tüfeğiyle ateş açtı. Silahlı saldırıda kız öğrenci H.P. ile erkek öğrenciler D.M. ve C.Y. yaralandı. 

Öğrencilerden H.P. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Polisten kaçan saldırgan ise yakınlardaki Pendik Ticaret Meslek Lisesi'ne girdi. Daha sonra bileklerini keserek intihara kalkışan zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı. 

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

YORUMLAR 19
  • alayina rest 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan millet kafayi yedi iyice onune gelen birine sıkıyor....
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman serbest kalacak katil hani hep alıştık ya tutuksuz yargılanmak üzere diye bu da tutuklu yargılanıp tutukluluk hali göz önüne alınıp 3-5 ay pardon sene sonra serbest kalır tabi sabıkası falan yoksa bir de pişmanım derse bir de yasal boşlukları iyi bilen avukat tutarsa
    Cevapla
  • hamza 6 yıl önce Şikayet Et
    bu facebok twiter instagram gibi seytan medyası yüzünden ne ar kaldı ne namus artık ilk okula kadar düşecek durum devlet bu istihbarat toplayan ve insanın yapısını bozan bu siteleri kapatmalı
    Cevapla
  • Sancar 6 yıl önce Şikayet Et
    Adi suçlara ne zaman eğilecek hükümet, çok arttı adi suçlar, cezalar çok hafif hele hırsızlık, asayiş yok, kimse polisten jandarmadan çekinmiyor, gelene gidene denetimli serbestlik.. İyi vatandaş mağdur.. Çok ağır cezalar olmalı kısa vadede, uzun vade tabiki eğitim, ama böyle gitmez..
    Cevapla
  • senai 6 yıl önce Şikayet Et
    şeriat gelince kardeşim çünki şeriatın kestiği parmak ACIMAZ hırsızlık yapanın kes bakalım kolunu tekrar yapabileceklermi
    Cevapla
  • Taner 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ney yav, herkesin elinde silah, herkes ali kıran baş kesen olmuş, şehir eşkiyaları, idam gelsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'