Kılıçdaroğlu'nu istemeyen şehit eşine büyük ayıp!

Şehit polis Nefize Özsoy’un eşine CHP’li Edirne Belediyesi ‘Kılıçdaroğlu’ cezası kesti.

Kılıçdaroğlu'nu istemeyen şehit eşine büyük ayıp!
Kılıçdaroğlu'nu istemeyen şehit eşine büyük ayıp!
GİRİŞ 15.10.2017 08:56 GÜNCELLEME 15.10.2017 08:56
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 2016 yılının Haziran ayında PKK tarafından düzenlenen terör saldırısında şehit olan 32 yaşındaki polis memuru Nefize Özsoy’un, meslektaşı olan eşi Cumhur Özsoy’a büyük saygısızlık! 

Eşinin cenaze töreni sırasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte saf tutmak istemeyen acılı eş Özsoy’u CHP’li Edirne Belediyesi aforoz etti. Önce eşinin mezar taşının söküldüğünü ve kızlık soyadının eklendiğini belirten Özsoy aynı hareketin adının verildiği sokak tabelasına da yapıldığını söyledi. 

Cumhurbaşkanı’na mektup yazdı

Özsoy duyduğu rahatsızlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı mektupta şöyle dile getirdi: Merhum şehit eşimin cenaze töreninde Kemal Kılıçdaroğlu ile yan yana durmak istemeyişim özellikle malum çevreyle aynı zihniyeti paylaşan kayınpederim Süleyman Çetin ve Edirne Belediye Başkanlığı tarafından siyasi malzeme olarak kullanılarak şahsıma saygısız ve hukuksuz bir tavır alınmıştır. Eşim şehit düştükten sonra adını yaşatmak adına Edirne ilinde “Şehit Nefize Özsoy” olarak verilen sokak ile Bilim ve Sanat Merkezinin adı Edirne Valiliğine sunduğum 03.01.2017 tarihli dilekçeme rağmen onayım ve rızam olmadan “Şehit Nefize Çetin Özsoy” olarak değiştirilmiştir. Söz konusu dilekçemde eşimin adının “Nefize Özsoy” olduğunu kanıtlayan nüfus örneklerimiz ve şehadet belgemize rağmen düzeltme yapılmamıştır.

Rızam da yok onayım da  

Ayrıca Şehitlik Yönetmeliği’nde de şehidimin kabrinin yapımı hususunda eşi olarak tek hak sahibi olmama rağmen rızam ve onayım olmadığı halde şehit eşimin kabri yönetmeliğe de inançlarıma da aykırı bir şekilde süslü, şiirli ve fotoğraflı olarak; ayrıca “Nefize Özsoy” yerine hiçbir şekilde razı olmadığım “Nefize Çetin Özsoy” yazdırılarak yaptırılmıştır. 

Emniyet müdürüne rica edip yer değiştirdi

Şehit Nefise Özsoy, son yolculuğuna Edirne Selimiye Camii’ndeki törende uğurlanmıştı. Törende polisin gazi eşi Cumhur Özsoy, Kılıçdaroğlu’nun yanında saf tutmak istemeyince yanındaki emniyet müdüründen rica edip yer değiştirdi.

‘‘Hem şehit eşi hem gazi olarak çok üzgünüm’

Cumhur Özsoy eşinin hatırasına saygısızlık yapıldığı belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazdığı mektupta duygularını şöyle dile getirdi: Merhum şehit eşimin cenaze töreninde Kemal Kılıçdaroğlu ile yan yana durmak istemeyişim özellikle malum çevreyle aynı zihniyeti paylaşan kayınpederim ve Edirne Belediye Başkanlığı tarafından siyasi malzeme olarak kullanılarak şahsıma saygısız ve hukuksuz bir tavır alınmıştır. 

AKŞAM

YORUMLAR 51
  • furkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz teröristleri savunursanız siha lara karşı çıkarsanız, şehit aileleride türk milletide size tepki gösterir.Bu tepkileri görmek istemiyorsanız o zaman sizde milletinizin yanında olun.
    Cevapla
  • milletin avukatı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyet fırsatını bulsalar leblebi kadar taşı da muhakkak atar kardeşim. Ne beklenir ki müsterih ol. Aziz Millet anladı bunları.. Ya Allah cc.
    Cevapla
  • Haso 6 yıl önce Şikayet Et
    Dava ac chpye 1000 yuzlulukten
    Cevapla
  • AnadoluÇobanı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakın bu CHP'liler Kemalist. Atatürk'ün fikirleriyle, hedefleriyle bunların alakası yok. Bunlar Kemalizm diye bir olguya tapınıyorlar. Fayda, yarar gözetmeden, milletin menfaati nedir düşünmeden, Kemalizm diye uydurdukları bir akım doğrultusunda her şeye muhalif ve memleket düşmanlığı yapıyorlar. Ama ne yaptıklarının da farkında değiller. Bunun en güzel örneği de şu. CHP şu anda gayrimilli unsurlar tarafından yönetiliyor. PKK cenazesi, DHKPC cenazesi karşılamaya giden vekilleri var. Fetöcülere kol kanat geriyorlar. İşte Kemalistler ne yaptıklarının farkında olmadıkları için bu adamları hala Atatürk'ün partisi diye destekliyorlar. Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur.
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim şehidin babası kadar senin hakkın olamaz babasının onayıda gerekir sonuçta..
    Cevapla
  • nuri 6 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı