Hakkari'den kahreden haber! Hain tuzak...

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nin Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu.

GİRİŞ 16.10.2017 14:59 GÜNCELLEME 16.10.2017 17:18
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nin karşısında Irak'ın kuzeyinde sınıra yakın bir noktada askerleri taşıyan aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin daha önceden yola döşediği el yapımı patlayıcı inflak ettirildi. Meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu.

Olay, bugün öğlen saatlerinde Irak'ın kuzeyinde Türkiye sınırına yakın bir bölgede meydana geldi. PKK'lı teröristlerin daha önceden yola döşediği el yapımı patlayıcı, askeri aracın geçişi sırasında inflak ettirildi. Meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 2 asker şehit olurken, bölgede başlatılan hava destekli operasyonlar sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 43
  • kerem 6 yıl önce Şikayet Et
    hala g3 kullanılıyor. hani nerede mpt76 lar. o 50 nato testini geçen silahlar nerede..
    Cevapla
  • mad 6 yıl önce Şikayet Et
    abd buyukelcisinin itirafindanda anlasilacagi gibi bu itlerin ipi bizim elimizde,sikarsak eylem olmaz birakirsak Turkiye karisir dedigini simdi anliyorum.Aramiz bozulir cikarlar cakisirsa eylemler artar,cikarlar cakismaz ise eylem olmaz . iste cakallarin abd nin maskesi nasilda dustu.Gorebilene.
    Cevapla
  • grsn28 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah mekanlarini cennet eylesin
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin inşaAllah. Ne mutlu O cc nun rızası için şehit olanlara. Ey Asker aman ha aman niyetin sadece O cc nun rızası olsun yoksa şehitliğin sayılmaz.
    Cevapla
  • sereflikochisar06 6 yıl önce Şikayet Et
    hemen infaz etmeyin verin millete biz onlari icabina bakariz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!