Doktorundan flaş Baykal açıklaması! Uyutuluyor

Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, Baykal'ın şu anda uyutulduğunu, ziyaretin bir süre yasaklandığını açıkladı.

GİRİŞ 17.10.2017 13:18 GÜNCELLEME 17.10.2017 14:01
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, beyindeki ödem nedeniyle yeniden ameliyata alındı. Baykal'ın ameliyatının sona erdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

İBİŞ: DENİZ BAYKAL ŞU ANDA UYUTULUYOR, ZİYARET YASAĞI GELDİ

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Baykal'ın ameliyatına ilişkin açıklamalarda bulundu. İbiş, "Bazı beyin ödemlerinin ortaya çıkması, beyin kanaması komplikasyonlardan biri olabiliyor. Bugün diğer bir komplikasyon da kafa içi basıncının artması. Ani gelişen bir durum. Şu anda kanama yok o konuda içimiz rahat. Deniz bey şu anda uyutuluyor. Akşam 8 gibi tekrar tomografisi yapılacak. Ardışık tomografilerle sürekli değerlendirilecek. Beyin çok hassas bir organ. Risklerle dolu. Şu anda bulunduğumuz durumda her şey hekim arkadaşlarımızın kontrolü altında. Bundan sonra farklı sürprizlerle karşılaşabilir miyiz, onu bilemiyoruz. Deniz beye ziyaret yasak, dün de yasaktı bugün de yasak. Bundan sonraki süreçte yeni riskler oluşabilir. Deniz bey çok ciddi bir hastalık geçiriyor. Beyine giden ana damarın tıkanması, bu noktadan sonra yeni tıkanıklıkların oluşmamasıydı bizim tedavi planımız. Riskler her zaman vardır. İmkanlar doğrultusunda elden gelen yapılacaktır. Önümüzdeki süreçlerde farklı tablolarla karşılaşabiliriz." dedi. 

YORUMLAR 20
  • araştırılsın 6 yıl önce Şikayet Et
    fransada ne olduda birdenbire hasta oldu araştırılsın
    Cevapla
  • Tufan 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Deniz Baykal'a ve bütün hastalara şifa versin.
    Cevapla
  • Gariban 6 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin, deniz baykal turkiyenin onunu acmistir. Siyaseten butun hayati yanlis seyler yapmakla gectiyse de bir dogrusu vardir: sayin cumhurbaskaninin siyasi yasaginin kaldirilip meclise girmesinin oncusudur ve yeni turkiye nin insasinda ilk tugla kendisine aittir.
    Cevapla
  • Onurrr 6 yıl önce Şikayet Et
    O bu yanlışı bilmeden yaptı, Eğer Reis in dünya lideri olacağını bilseydi asla böyle bir hatayı yapmazdı. Ateşi bol olsun
    Cevapla
  • akıbet 6 yıl önce Şikayet Et
    cenab-ı hak bildiği gibi yapsın, ameli ile yaşatsın ve sevdikleriyle beraber haşr etsin.
    Cevapla
  • danısman 6 yıl önce Şikayet Et
    Her şeyi bilen YÜCE RABBİM ne eylerse güzel eyler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi