Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında açıklama

Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında Rektör Erkan İbiş açıklama yaptı.

Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında açıklama
Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında açıklama
GİRİŞ 17.10.2017 21:35 GÜNCELLEME 17.10.2017 22:20
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Ameliyatın ardından açıklama yapan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş, "Şu anda kanama yok. O konuda içimiz rahat. Deniz Bey, hem beyninin istirahatte tutulması hem yeni beyin hasarlarına karşı koruyucu tedbir olması hem de akciğer fonksiyonları yönünden desteklenmesi nedeniyle şu anda uyutuluyor" dedi.

"HAYATİ TEHLİKESİ VAR"

Erkan İbiş'in açıklamasına göre, Baykal'a solunum desteği sağlanıyor. Beynindeki kanama ve ödem en üst düzeyde seyrediyor ve Baykal'ın hayati tehlikesi var. 

İbiş sözlerini şöyle sürdürdü:

"BAZI OLUMSUZLUKLAR YAŞIYORUZ"

"Şu ana kadar çok daha iyi sonuçları görebilme umudumuzu hep koruduk, ancak gelinen tablo içerisinde, elbette ki umutlarımızı yine koruyoruz ama bazı olumsuzlukları yaşadığımızı da sizler de biliyorsunuz, sizlerle de paylaşıyoruz.

Hep bunu söyledik, olayın ilk başladığı anda hayati tehlikesi var zaten, çünkü hep dedik ki ciddi bir durum bu. Ağır bir beyin hasarı ve o hayati tehlike her an var. Yine de var elbette ki ama bu hastaneye geldiği anda da vardı."

YORUMLAR 36
  • ahmet kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    bir kan pıhtısından yaratılmış insanın ölmesi de bir kan pıhtısına bağlı olabiliyor. o nedenle kimsene olduğuna bakmamalı ne olacağım demeli..
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    her canlı ölümü tadacaktır ve hesaba çekilecektir ölümsüz Allah(cc)dır ve tüm güç kuvvette ona aittir.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşta torun seveceğine hala daha dinle dindarla Reis le uğraşma derdinde olursan olacağı bu. Bir ömrü düşmanlıkla harcamışsın zaten nedir derdin. insan yaşlılığında yaşlılığın gelip acı gerçeğin kapıyı çaldığını bilebilmeli. sadece yazık diyorum.
    Cevapla
  • BalkanTürk 6 yıl önce Şikayet Et
    sana söylenecek çok söz var baykal negatif anlamda elbet ben sağdece sana Allah şifa versin vermiyorsada fazla çektirmeden alsın emanetini diyebilirim
    Cevapla
  • Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Doktor açıkçası ölecek diyor.zemin hazırlığı yapılıyor.Haktan hayırlısı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Alçakça anlaşmayı duyurdu!