3 ilde operasyon: 10 astsubay gözaltında

Konya merkezli 3 ilde, FETÖ/PDY yönelik operasyonda, aralarında Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığında görev yapanların da bulunduğu 10 astsubay gözaltına alındı.

GİRİŞ 17.10.2017 23:18 GÜNCELLEME 18.10.2017 09:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında,  FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu iddiasıyla 10 astsubay hakkında yakalama kararı  çıkarıldı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Konya, Ankara ve Hakkari'de  düzenledikleri operasyonlarda, aralarında Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığında  görevli olanların da bulunduğu 10 astsubayı gözaltına aldı.
 

Şüpheliler, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifade  işlemleri için İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.
 
Gözaltına alınan 8'i muvazzaf 10 askerin, Türk Silahlı Kuvvetleri  içindeki askeri personele "ümitçi" pozisyonunda "mahrem imamlık" yapan  şüphelilerin verdiği ifadeler doğrultusunda yakalandığı öğrenildi.
YORUMLAR 3
  • dadaloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    memlekette hiç bir asker rahat değil polisler elini kolunu sallayarak istediği askeri alıp gidiyor çoğu suçsuz..askerlerde moral sıfır..bu böyle olmamalı ..
    Cevapla
  • oraloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: mahrem imamlık.... siz sapıkmısınız ??bu ne biçim tabir böyle. küfür kokuyor.
    Cevapla
  • Naci bora 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar nasıl kanı bozuk olduklarını gösteriyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...