Erdoğan'dan Baykal talimatı! Uçakla getirtti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Baykal'ın durumunun iyi olmadığını öğrenince dünyaca ünlü beyin cerrahı Prof. Dr. Uğur Türe'yi Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Ankara'ya getirtti.

GİRİŞ 18.10.2017 10:04 GÜNCELLEME 19.10.2017 10:54
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

Geçirdiği rahatsızlığın ardından Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırılan Deniz Baykal'a dün üçüncü bir operasyon yapıldı ve yara kenarındaki kan birikintisi temizlendi.

"HAYATİ TEHLİKE HER AN VAR"

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, 'Deniz Bey'de maalesef kanama ve ödem en üst düzeyde gerçekleşiyor. Solunum desteği sağlanıyor. Bilinci kapalı olarak uyuyor. Ciddi bir durum bu. Ağır bir beyin hasarı ve o hayati tehlike her an var' diye konuştu.

CUMHURBAŞKANLIĞI UÇAĞIYLA DÜNYACA ÜNLÜ PROFESÖRÜ ANKARA'YA GETİRTTİ

Öte yandan Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi almak için hastaneyi arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Baykal'ın durumunun kötü olduğuu öğrenmesi üzerine devreye girdiği ve dünyaca ünlü beyin cerrahı Prof. Dr. Uğur Türe'yi İstanbul'dan Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Ankara'ya getirttiği öğrenildi. Türe'nin Deniz Baykal'ı görmesi üzerine, beyin ölümün gerçekleşmediğini açıkladığı belirtildi.

YORUMLAR 122
  • Mustafa kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah böyle nankör toplumun ve cahillerin belasını versin adam ölümle cebelleşirken kullandığınız üsluba bakın cahil bir milletler aynı havayı soluduğumu bilmek bilevbeni uzuyor lafa geldimi müslümNız dersiniz acaba boy abdesti almasını biliyormusunuz yazıklar olsun besmele çekmekle müslüman olunmuyor
    Cevapla
  • nıhat 6 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroglu batı porejısının urunu pkk için orda ama o oralı degıl gıbı sagkolu sezgın tanrukulu herşeyı anltıyo pkk lıyız pkk nın hımayecısıyız bunlar ataturkun can duşmanı ne ataturkçusu akp de ataturku iyi analiz etmeli ataturk dınsız deyıldır kım dınsızdır dıyosa bılınkı fıtnenın başıdır
    Cevapla
  • Atatürkçü 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
  • diyarıbekir 6 yıl önce Şikayet Et
    haram olsun
    Cevapla
  • Gorkem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir chpli olarak gönlümü feth etti tayyip Erdoğan sağolsun.
    Cevapla
  • Emin güven 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz böyle davranmalıyız,bize bizden fayda olur. DENİZ BAYKAL'A ŞİFA DİLERİM
    Cevapla
  • Ali Bayram 6 yıl önce Şikayet Et
    Baykal, Erdoğan'ın zor zamanlarında hep yanında oldu. Reis kendisine yakışanı yapmış. Tebrikler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı