Bakan'a iftira atan Fox TV spikerine şok!

Fox TV Haber Spikeri Küçükkaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya'nın eşi hakkındaki iddiaları nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında Bakırköy Adliyesi'ne geldi.

GİRİŞ 18.10.2017 10:48 GÜNCELLEME 18.10.2017 12:50
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

ile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinin "ByLock" kullandığını iddia etmesi üzerine hakkında soruşturma başlatılan Fox TV Haber Spikeri İsmail Küçükkaya'nın ifadesi, program kayıtları henüz dosyaya gelmediği gerekçesiyle alınmadı.

Küçükkaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya'nın avukatı aracılığıyla yaptığı şikayet üzerine, "basın yoluyla kamu görevlisine hakaret" ve "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini alenen aşağılama" suçlarından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturma çerçevesinde avukatıyla Bakırköy Adalet Sarayı'na geldi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Bülent Demirbilek'in odasına çıkan Küçükkaya'nın, program kayıtları henüz dosyaya gelmemesi nedeniyle ifadesi alınmadı. Küçükkaya'nın, kayıtlar incelendikten sonra ifadesi alınacak.

İsmail Küçükkaya, adliye çıkışında açıklama yapmadı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Bakan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi İlyas Kaya'nın Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şifreli haberleşme programı ByLock kullandığını iddia eden Fox Tv haber spikeri İsmail Küçükkaya ve sosyal medyada bununla ilgili paylaşımda bulunan avukat Fidel Okan hakkında, TCK'nın 301'inci maddesinde yer alan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini alenen aşağılama" ile 125. maddesindeki "Basın yoluyla kamu görevlisine hakaret" suçlarından soruşturma başlattı. Savcılık, Küçükkaya ve Okan'ı ifadelerinin alınması için çağırmıştı.

YORUMLAR 59
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya dünya yalan dünya adaletin bu mu yalan dünya. Daha 4 gün olmadı savcılığa vereli bugün ifadeye gönderiyorlar. Bizi dolandıran müteahit i 15 kişi savcılığa verdik hakkında 50 dosya var halen geziyor senden benden rahat, nede savcılık korkusu var.Adalet yerlerdeydi eskiden şimdi dibe girmiş.
    Cevapla
  • Bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Kansız bunlar.
    Cevapla
  • Z£¥N£P 6 yıl önce Şikayet Et
    ya küçükkaya kanal dan atilmali yada fox tv kapatılmalı
    Cevapla
  • mirayy 6 yıl önce Şikayet Et
    attığın iftira sana geri dönsün.
    Cevapla
  • mirayy 6 yıl önce Şikayet Et
    eğer kadın olsaymış bu.hani mahalle lerde dedikoducu kötü kadınlar olur ya yalan dedi kodu yapıp mahalleyi birbirine duşüren aha bu aynı onlardan olur muş hatta daha beteri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!