Vahşi cinayette flaş gelişme

AYDIN’ın Didim İlçesi’nde, öldürüldükten sonra cesedi yakılarak, makilik alana atılan 37 yaşındaki Eylem Gülçin Kanık cinayetiyle ilgili polis, 5 kişiyi gözaltına aldı.

Vahşi cinayette flaş gelişme
Vahşi cinayette flaş gelişme
GİRİŞ 18.10.2017 11:34 GÜNCELLEME 18.10.2017 16:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, 7 Ekim Cumartesi günü, Çamlı Mahallesi Manastır Koyu mevkisinde meydana geldi. Çevredekiler, yerde yatan yanmış bir kadın cesedi gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Kimliği belirlenemeyen yanmış ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi ve kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderildi.

İlçedeki kayıp başvurularını incelemeyen ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını kontrol etti. Yapılan araştırmalar sonucu bulunan cesedin, Eylem Gülçin Kanık’a ait olduğunu belirlendi. Olayla ilgili soruşturmasını derinleştiren polis, 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden işlemleri tamamlanan E.D. ve S.Ç., sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Gözaltındaki diğer 3 kişinin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Şüphelilerin, deniz yoluyla Didim’den Yunan adalarına geçmesine yardımcı olacaklarını söyledikleri Kanık’ı, parasını aldıktan sonra öldürdükleri ve delilleri ortadan kaldırmak için de Kanık’ın cesedini yaktıkları üzerinde duruluyor.

YORUMLAR 10
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    sebep ne olursa olsun vahset yani insanliktan cikmis hayvanlar desem hangi hayvan böyle birsey yaparki
    Cevapla
  • yasak 6 yıl önce Şikayet Et
    allah cc kadınların örtünmesini farz kılmışsa bir sebebi vardır ,allah cc insanların yararına olan hiçbir şeyi yasaklamamıştır,açılıp serpilmeyi yasakladığına göre demekki zararlıdır
    Cevapla
  • Çepni 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah CC namaz kılarken bile örtünme ile alakalı birşey söylemiyor. Hayatın da hiç Kuran okudun mu? Siz Kuran'da namaz, abdest nasıl alınır, kılınır yazmıyor diyerek dine ihanet edenlerdensiniz. Kuran'ı Kerim'de hepsi yazıyor. Hadisler üzerine din yaşayanlar, en büyük İslam düşmanlarıdır. Suudi Arabistan'da tamamen peçeli kadınlara bile hallenen bir sürü sapık var. Zihniyet meselesi diye boşa demiyorum.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    fetö yüzünden başlarına neler geldi akıllarını kullanamayanların.
    Cevapla
  • kerem 6 yıl önce Şikayet Et
    50 yaşındaki de 15 yaşındakinin de dış görünümü aynı,sanki hepsi 21 yaşında, boya makyajla süslenip püslenip kendilerini sapıklara kurban ediyorlar, yazık
    Cevapla
  • mehmet necati 6 yıl önce Şikayet Et
    kınama nedir ,emri bil maruf nehyi anil münker Allah'ın emridir.Her şey kınama değildir.Mesela kişide yaratılıştan olan bir tuhaflıkla dalga geçilse kınama derdim de bu ne alaka.
    Cevapla
  • Çepni 6 yıl önce Şikayet Et
    Sapık olduktan sonra çarşafa dolan ne çare! Senin zihniyetinde de ciddi sorunlar var.
    Cevapla
  • ali dost 6 yıl önce Şikayet Et
    kinama basina gelir
    Cevapla
  • izmir dobracı 6 yıl önce Şikayet Et
    öyle olsaydı tekneyle açılıp gece denize bırakırlardı işin içinde başka iş var bir kadın tek başına tekneye binip neden yunan adasına kaçsın saçma bence kadının akrabası kiralık katil tutup kadını ortadan kaldırmış olabilir.yakında belli olur kadın bu adamlardan birisini ailesine gizli yaşantıyı bildirmesin diyede cinayet işlenmiş olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!