Barzani bunu da gördü: İl meclisinde...

Haşdi Şabi ve Irak Ordusu tarafından ele geçirilen Kerkük İl Meclisi'ne, İran’ın dini lideri Ali Hamaney'in fotoğrafları asıldı.

Barzani bunu da gördü: İl meclisinde...
Barzani bunu da gördü: İl meclisinde...
GİRİŞ 18.10.2017 11:45 GÜNCELLEME 18.10.2017 11:47
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kerkük İl Meclisi'nde bir Heşdi Şabi mensubu tarafından çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Heşdi Şabi mensubu videoda küfür, hakaret ve tehditler savuruyor. Ancak videoda tehditlerden çok, Ali Hamaney'in fotoğrafının bulunması dikkat çekiyor.

Heşdi Şabi mensubu, peşmergeye yönelik, “Heşdi Şabi karşısında duramazsınız. Adamlarınız nerede? Parti binalarının yanı sıra Kerkük Valiliği ve bütün kamu kurumlarını ele geçirdik. Ayrıca bütün petrol kaynakları ve tesislerini ele geçirdik” sözlerine bulunuyor.

16 Ekim’de Kürdistan Yurtseverler Birliği’ne (KYB) bağlı bazı peşmergelerin geri çekilmesi üzerine Kerkük ve çevresi Heşdi Şabi’nin eline geçti.

YORUMLAR 26
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    En çok vatanımız Türkiye ile birlikte dört ülkenin topraklarını dinsiz imansız terör örgütü ile birlikte bölüp parçalayıp yok etmek topraklarını alıp devlet kurmak amacında olan zalimleri Allah perişan eder.
    Cevapla
  • nevzat 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk olmayan Türkoğlu, nasıl bir anlayıştır ki Kerkük'e PKK yı dolduran Kürtler Sünni oluyor. Onların leşlerini yere seren Türkmenler Şii oluyor ve sen de Türkoğlu oluyorsun. Bu işte bir yanlışlık var ama acaba nerede. Yalan yanlış maddeleri sıralamak değil, neticede Barzani bu hareketiyle İsrailin ve Amerikanın desteğine güvendi amaç ilerde en büyük aslan payı toprağı Türkiyeden ele geçirmekti. Ama kendi kabilesinin (milletinin demiyorum çünkü henüz millet olamamışlar) güvenilmez olması ve etraflarındaki ülkleri söylemleriyle rahatsız etmeleri(İran,Irak,Türkiye ) neticesinde yenilgiyi tattı. Kısaca etrafı çevrilmiş Barzani için kaçınılmaz son oldu. Niye Reisi dinlemedi hala anlamış değilim.
    Cevapla
  • veli 6 yıl önce Şikayet Et
    bence barzani amarika ve israilin oyununa gelmemeliydi orda bir devlet kursa dahi amarika ve israil barzaniyi küçük israil gibi sopa olarak kullanacaktı ve hükümetleride hep kukla olacaktı bence şuan daha özgürler
    Cevapla
  • takoz 6 yıl önce Şikayet Et
    her şeyde hayır vardır. orası zaten bizimdi sünni kürtler ile savaşmak ve araya kan davası sokmak istemiyorduk şimdi şiiler aldılar onlardan almak mesele değil. az sabır. abd onlara saldıracak. iran yıkılacak oraları çok kolay alacağız.
    Cevapla
  • Zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Kerkükü ve tabi ırakı altın tepside İran'a hediye eden biziz. Başikaya bile giremeyeceğiz artık. Bugün PKK ve Haşdi Şabi sincar için anlaştılar bile. Ordaki YPJ/PKK güçlerinin maaşını Irak merkezi hükümeti veriyor. PKK önündeki en büyük engel olan Barzaniyi bizim ırkçı politikamız bertaraf etti ve İran yakında tüm bölgeyi PKK-Haşdi Şabi ittifakına teslim edecek. Bakalım 5000 ülkücü Suriyedeki Türkmenlere seyirci kaldığı gibi seyirci mi kalacak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!