ABD'nin 'hediye ettiği' kentten rezalet görüntüler

Geçtiğimiz günlerde ABD destekli YPG/PKK güçleri tarafından tamamının DEAŞ'tan geri alındığı ilan edilen kent merkezine örgütün flamaları asıldı.

ABD'nin 'hediye ettiği' kentten rezalet görüntüler
ABD'nin 'hediye ettiği' kentten rezalet görüntüler
GİRİŞ 19.10.2017 13:26 GÜNCELLEME 19.10.2017 13:27
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK/YPG Suriye'de DEAŞ'ın kalesi olarak bilinen Rakka'nın tamamını ABD destekli operasyonla ele geçirmişti. 

ABD destekli YPG/PKK güçleri tarafından tamamının DEAŞ'tan geri alındığı ilan edilen kent merkezine örgütün flamaları asıldı.

Kent meydanına asılan örgüt liderinin posterinin yanında PKK'nın uzantısı diğer örgütlere ait flamalarında asılı olduğu görülüyor.

İNGİLİZ TERÖRİSTTEN İTİRAF

Times muhabiri, PKK'lı teröristlerin Rakka operasyonunda en büyük silahlarının tüfekleri değil telsiz ve Google haritaları olduğunu belirttiği haberinde ABD'nin desteğini gözler önüne serdi.

Times muhabiri 28 yaşındaki İngiliz vatandaşı YPG'li terörist Kimmie Taylor, DEAŞ'la yaşadıkları çatışmayı şöyle aktarıyor: 'Onlardan üç kişi vardı. Biz on kişiydik ve onları alabilirdik'. Amirleri çekilmeleri konusunda ısrar etti. 'Bir hava saldırısı geldi. Bu gerçekten de gerekli değildi. Bundan şikayet etmiyorum, bu birçoğumuzun hayatını kurtardı. Ancak şuraya bir bak. Harap olmuş durumda. Burada yaşayan insanların durumu ne olacak?".

ABD'NİN YERLE BİR ETTİĞİ RAKKA'DA KORKUNÇ BİLANÇO

Terör örgütü PKK/PYD'nin ABD destekli Rakka operasyonu süresince en az bin 873 sivilin öldüğü, 450 binden fazla sivilin yerinden edildiği bildirildi.

"Rakka Sessizce Katlediliyor" isimli aktivist ağının sosyal medyadan yaptığı açıklamada, PKK/PYD'nin 6 Haziran'da başlattığı ABD destekli operasyonda 3 bin 829 hava saldırısı düzenlendiği belirtildi.

En az bin 873 sivilin yaşamını yitirdiği ifade edilen açıklamada, 450 binden fazla sivilin yerinden edildiği kaydedildi.

YORUMLAR 23
  • Hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerikayla savaşa hazırız yeni bir kurtuluş savaşı olacak bu
    Cevapla
  • KADİR... 6 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk katili ABD ve onun işbirlikçi bölücü ateist kara gücü pkkypg rakka da binlerce masum insanı kadın çoluk çocuk demeden Daeşi yok edicez diye öldürdü kanına girdi binlerce masum sivil insanı gözetmeden tonlarca bomba yagdırdılar rakka ya şimdi de kutlasınlar rakkanın yokedilişini.allahım bunların hesabını hem dunyada hemde ahirette soracak ıhsallah bütün günahsız mazlum ve garip halkların dostu ordumuzu ve devletimizi bu şeytanlara karşı muzaffer eyle allahım..
    Cevapla
  • Selahaddin 6 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun Terörist Devlet AMERIKA... Rabbim basinizdan AFETLERI eksik etmesin
    Cevapla
  • Yasar 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendi yokoluşunuzfa göklerden olur inşaallah
    Cevapla
  • Yakup 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bunların Pkk ile bir bağı olmadığını mı söylüyor bu gevşek Amerikalılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti