Komisyonda iki vekil birbirine girdi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda tartışan AK Parti’li Selahattin Beyribey ile CHP’li Orhan Sarıbal birbirlerinin üzerine yürüdü.

Komisyonda iki vekil birbirine girdi!
Komisyonda iki vekil birbirine girdi!
GİRİŞ 19.10.2017 13:33 GÜNCELLEME 19.10.2017 13:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 'Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı' görüşmelerinde Maliye Bakanı Naci Ağbal, engelli ve malullerin matrahı 90 bin lirayı geçmeyen otomobilleri ÖTV’siz almasını öngören maddeye ilişkin bilgi verirken CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal araya girdi.

CHP’li Sarıbal, "Her şeyi sattınız, satmaya devam ediyorsunuz. Hiçbir şey bırakmıyorsunuz" diyerek Bakan Ağbal’a tepki gösterdi. Naci Ağbal ve Orhan Sarıbal arasındaki sözlü tartışmaya diğer AK Parti ve CHP milletvekillerinin dahil olması üzerine komisyonda tansiyon yükseldi.

AK PARTİLİ BEYRİBEY: ÇAPAKLARINLA VE SAÇLARINI TARAMADAN BURAYA GELİYORSUN

Ayağa kalkan AK Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey, CHP’li Sarıbal’a, "Sen saçlarını taramayı öğren. Sen çapaklarınla ve saçlarını taramadan buraya geliyorsun. Bak, ne dediğimi anladılar. Dün terbiyesizlik yaptın. Burunla oynamak ne demek terbiyesiz. Herkes anladı ne dediğimi herkes anladı" diye bağırdı.

CHP’Lİ SARIBAL: BENİM SAÇLARIM ÇOK DOĞAL

Bunun üzerine Orhan Sarıbal, Beyribey’e "Sen tara, senin taranmaya ihtiyacın var benim değil. Benim hiç taramaya ihtiyacım yok. Senin ihtiyacın var. Benim saçlarım çok doğal. Sen kendin tara. Kimseye terbiyesizlik yapmadım. Sen yapıyorsun terbiyesizliği" dedi.

Birbirlerinin üzerine yürüyen Sarıbal ve Beyribey’i araya giren milletvekilleri sakinleştirdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Canım Türkiye 6 yıl önce Şikayet Et
    Mümkün olsa da seni ve partililerini de satabilsek. Ama mümkün değil. Hepiniz defolusunuz. Kimse almaz. Elde kaldınız.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Chpden bi halt olmaz bu ulkede
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...