TSK'dan hava harekatı: 4 terörist öldürüldü

TSK'nın Kuzey Irak'ta düzenlediği hava harekatında 4 terörist etkisiz hale getirildi

TSK'dan hava harekatı: 4 terörist öldürüldü
TSK'dan hava harekatı: 4 terörist öldürüldü
GİRİŞ 19.10.2017 19:23 GÜNCELLEME 19.10.2017 19:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Irak kuzeyi Zap ve Avaşin-Basyanbölgelerinde, hudut hattındaki üs bölgelerine ve karakollara saldırı için hareket halinde oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına hava harekatı düzenlendi, 4 silahlı terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Irak kuzeyi Zap ve Avaşin/Basyan bölgesine düzenlenen hava harekatlarına ilişkin bilgilere yer verildi.

Açıklamada, "Irak Kuzeyi Zap ve Avaşin/Basyan bölgelerinde, keşif ve gözetleme vasıtaları ile hudut hattındaki üs bölgelerimize ve karakollara saldırı için hareket halinde oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen hava harekatlarında toplam 4 silahlı terörist etkisiz hale getirilmiştir." bilgisi paylaşıldı.

Harekata katılan uçakların emniyetle üslerine döndüğü aktarıldı.

YORUMLAR 6
  • Çepni 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok az. Harcanan mazot parasını kurtarmıyor. En az 400 olması gerekirdi. Rakka'daki pkk&sdg teröristlerinin üzerine niye atmıyorsunuz? Korkmayın. Onlardan ne kadar giderse biz o kadar özgürüz. Şu F16'ların hakkını verin.
    Cevapla
  • ANALİZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Terörist başına için harcanan para çok fazla. Bunu asgariye indirecek projeler lazım. Mesela el bombasını 500 km öteye nokta atışı atıp patlatacak sistem çok yerinde olur. Bir de şu barutsuz, elektromanyetik silahı geliştirmemiz, menzilini arttırmamız ve her operasyonda az maliyetle kullanmamız lazım.
    Cevapla
  • düşünce 6 yıl önce Şikayet Et
    Etrafımıza biraz dikkat edersek her aklı başında kişi onu geliştirelim,bunu yapalım,şuraya girelim vs. şeyler diyor.Bunlar lafla olmuyor işte.Şu an Türkiyenin yapacağı en ufak hata geleceğimizi büyük oranda erkileyecek.Bu yüzden yapacağımız yatırımlar,diplomasik seçimler gibi şeyleri yaparken her şeyi düşünmemiz gerekiyor.Bu yüzden de ülkemizin bu gibi şeyleri yapması zaman alıyor.Yani diyeceğim o ki burda bazı sorunlara ürettiğiniz çözümleri bazı kişiler sizden çok önce düşünüyor fakat ekonomik,diplomatik,toplumsal vb. uyumsuzluklar nedeniyle yapılamıyor.
    Cevapla
  • Tarihçi 6 yıl önce Şikayet Et
    MaşaAllah.
    Cevapla
  • evet_isyan 6 yıl önce Şikayet Et
    3 tane farklı PKK kampına hava harekatı ve kaç uçak gitti? Sonuç 4 PKKlı ölü her kamptan bir ölü. Bir terörist öldürmenin maliyeti kaç yüzbin Türkiyeye? Böyle terörle mücadele mi olur. KOca kampı savaş uçaklarını kaldırıp, her biri bilmem kaç bin dolar olan mühimmatlarla vuruyosun sonra da sanki başarı; 4 terörist öldürdük! Neden hala karadan girilip yok edilmiyor bu kamplar? 30 yıldır bıkmadık mı havadan dağ taş bombalamaya?
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeş sen iyimisin. mücadele ederken bunun hesabı mı olur. bir askerin hayatı parayla ölçülürmü. sen neyin kafasını yaşıyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu