Rahatsızlanan yolcuya ilk müdahaleyi Bakan yaptı!

İstanbul seferi sırasında rahatsızlanan yolcuya, uçakta bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya müdahale etti.

Rahatsızlanan yolcuya ilk müdahaleyi Bakan yaptı!
Rahatsızlanan yolcuya ilk müdahaleyi Bakan yaptı!
GİRİŞ 20.10.2017 09:45 GÜNCELLEME 20.10.2017 14:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları'nın Ankara-İstanbul uçağında rahatsızlanan oyuncu Seren Fosforoğlu Öztürk'e ilk müdahaleyi 10 bin metre yükseklikte uçakta bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya yaptı. Fosforoğlu instagram hesabından da Kaya'ya teşekkür etti.

TK2175 sefer sayılı Türk Hava Yolları'nın İstanbul'a gelecek Boeing 777 tipi uçağı perşembe günü saat 22:12'de Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan havalandı. Bu sırada yolcu olarak bulunan ünlü tiyatrocu Enis Fosforoğlu'nun kızı olan oyuncu Seren Fosforoğlu Öztürk rahatsızlandı.Uçakta Fosforoğlu'na ilk müdahaleyi doktor olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya yaptı. Bakan Kaya'nın müdahale ettiği anlar uçakta bulunan Ak Parti Genel Merkez Gençlik kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı M.Talha Yıldırım,tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

INSTAGRAMDAN DA TEŞEKKÜR ETTİ

Seren Fosforoğlu Öztürk instagram hesabından konuyu anlattı,"Sevgili dostlar dün seminer dönüşü uçakta rahatsızlandım. Gözümü açtığımda yanımda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın @drbetulsayanvardı. Uçakta ilk müdahaleyi yaptı ve devamında da beni arayarak ilgisini eksik etmedi. Sayın bakana çok teşekkür ederim. Ayrıca Türk Hava Yolları çalışanlarına ve o sırada yanımda olan arkadaşlarıma özellikle beni yalnız bırakmayan @bebeimgeliyor Esra'ya teşekkür ederim. Tetkiklerim yapılıyor iyiyim merak edilecek birşey yok."

HABERTÜRK

YORUMLAR 7
  • emre 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sayın bakanım işte bu ülkeye yakışan budur mütevazi bir hanımefendi sayın bakanımız
    Cevapla
  • Adanali 6 yıl önce Şikayet Et
    cok güzel tarif edilmis
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    bir hastaya bir düşmüşe bakanda olsa bakmayanda olsa yine sen müslüman olarak bakacaksın insanlığın gereği merhametli olacaksın banane demeyeceksin
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sana iftira atanlar utansın bakanım
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun,hollanda da öyleydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde