Deniz Feneri, MEB ve ÖNDER iyilikte buluşuyor!

Deniz Feneri, iyilik okulu projesiyle genç yüreklere iyiliği hatırlatıyor...

Deniz Feneri, MEB ve ÖNDER iyilikte buluşuyor!
Deniz Feneri, MEB ve ÖNDER iyilikte buluşuyor!
GİRİŞ 20.10.2017 12:54 GÜNCELLEME 20.10.2017 12:54

MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz’ın teşrifleriyle Ortaokul ve Lise seviyesindeki öğrencilere yönelik gerçekleştirilen İyilik Okulu projesi için Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Önder ve Deniz Feneri Derneği arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi iyilik kavramlarımız genç yüreklere anlatılacak.

Bu büyük iyilik hareketi kapsamında ÖNDER’den 81 Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nden 81 toplam 162 öğretmen, proje ile ilgili olarak bilgilendirilecek. 

İyiliğin konuşulacağı gün sonunda sertifika alacak olan öğretmenlerimiz illerinde bulunan okullarında öğrencilerine "İyilik Okulu projesinin amacı ve iyiliğe dair temel kavramlarımız konusunda gençlerimizin gönüllerinde farkındalık oluşturacak. 

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz yaptığı açıklamada, “Proje kapsamında bilgilendirilen öğretmenlerimiz programda aldıkları bilgileri ve güzel iyilik kavramlarımızı, iyilik elçileri olarak ifade ettiğimiz çocuklarımıza aktaracaklarından ve onların gönüllerine iyiliği yerleştireceklerinden eminiz” dedi.

Cumartesi gerçekleşecek iyilik etkinliğine “MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu olmak üzere çok sayıda eğitimcinin buluşmasına da vesile olacak.

Tarih: 21 Ekim 2017 Cumartesi

Saat:   10:00-17:00

Yer:   Maltepe Şehit Mustafa Kaymakçı İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu

Adres: Zümrütevler Mah. Pir Sultan Abdal Cad. Yol 4 Sok. No 12 Maltepe/İSTANBUL

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi