Kadir Mısıroğlu hakkındaki iddia yalanlandı

Bazı internet sitelerinde Kadir Mısıroğlu'nun hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Mısıroğlu'nun yakınları tarafından bu iddia yalanlandı.

Kadir Mısıroğlu hakkındaki iddia yalanlandı
Kadir Mısıroğlu hakkındaki iddia yalanlandı
GİRİŞ 20.10.2017 21:22 GÜNCELLEME 20.10.2017 21:25
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Bugün öğleden sonra bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada, Kadir Mısıroğlu'nun kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı ve durumunun kritik olduğu iddia edilmişti.

İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR, SAĞLIK DURUMU İYİ

Kadir Mısıroğlu'nun yakınları bu iddianın gerçeği yansıtmadığını, Mısıroğlu'nun sağlık durumunda herhangi bir sorun olmadığını, kontrole dahi gitmediğini açıkladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 72
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    allah hayirli uzun ömürler versin üstadim. sizden ögrenecegimiz daha cok sey var insallah
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    harf devrimini yapanların üzerlerinde vebal var..insanlara ozgurluk diyorsun kiyafet harf devrimi yapıyorsun
    Cevapla
  • zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    bir millete yapılacak en büyük kötülük onun diliyle Harf İnkılabı yapıp oynamaktır Bu söz Goethe’ye aitti galiba. Sözün doğruluğundaki dehşete bakın ki, onu türkçeye çevirince: ‘Adamın kucağına oturup diliyle oynamak’ gibi bir anlam çıkıyor. Neden? Çünkü lisan’ı katlettiler. Ve bağırıyorlar: Yaşasın harf devrimi!
    Cevapla
  • hasan dilaver 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sağlık sıhhat versin yeri doldurulamaz
    Cevapla
  • zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkü koruma kanunu var olduğu sürece kimse gerçekleri bilemez, Hilafeti kimler kaldırttı? bin yıllık alfabemizi batılı olmak için kim değiştirdi? ayasofyayı kim kapattı? Tanrı uludur diyerek 1933-50 arası Türkçe ezanı kim okuttu? şapka kanununu kim çıkardı? iskilipli atıf hocayı ve binlerce insanı Şapkaya muhalefetten kim idam ettirdi? Arapçayı ve akabinde arapça olan kuran kerimi kim yasakladı? Türkiyede içki ve bira fabrikalarını kimler açtı? dedelerimiz anlatırdı jandarmalar gelir köyleri basardı kuran okuyan kuran olan evleri basardı toplattırdı hepsi binlerce insanı bu şekilde istiklal mahkemelerinde kim idam ettirdi , işte Kadir Mısırlıoğlu bu gerçekleri anlayınca birileri
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Özür dilerim ama herşeyi eksik yada yanlış biliyorsunuz
    Cevapla
  • Afşin 6 yıl önce Şikayet Et
    5.si içki fabrikaları daha Osmanlı zamanında vardı İstanbul'daki Bomonti Fabrikası semte ismini verdi 1880'lerde İstiklal Mahkemeleri olağanüstü mahkemelerdir. Mahkeme duvarında şu yazar: 'bu mahkeme Allah'tan başka kimseye hesap vermez' Sizin tarih anlayışınız yakın tarihte çökmüş Fransız ihtilali sonrası kaç insan öldü. Sovyetler rejimi oturtabilmek için 26 milyon insan katlettiler. Devletler doğar büyür ve gelişir. Kansız rejim değişikliği olmaz Allahtan da korkun gerçekten araştırın. Deli raporu olan Mehmet Akif'e hakaret eden birisine inanarak yorum yapmayın.
    Cevapla
  • -zafer-islamda 6 yıl önce Şikayet Et
    her şeyde bu kadar açık dile getirilmezki birader sonra birileri sana gerici der,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi
Bilet alıp binemeyen Türk kimdi? İşte Titanik ile ilgili daha önce bilmediğiniz 45 sır!