TSK'dan son dakika açıklaması!

TSK, Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensubu 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 21.10.2017 10:33 GÜNCELLEME 21.10.2017 12:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TSK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi: "20 Ekim 2017 tarihinde akşam saatlerinde Bingöl Genç kırsalında, keşif ve gözetleme vasıtaları ile birliklerimize saldırı için hareket halinde oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu silahlı dört terörist düzenlenen hava harekâtı sonucunda etkisiz hale getirilmiştir. Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

DİYARBAKIR'DA DA OPERASYON

Diyarbakır'ın Lice, Hazro, Kulp ve Silvan ilçelerinde terör örgütü PKK mensuplarınca kullanılan 6 mağara imha edildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Lice, Hazro, Kulp ve Silvan ilçelerinde 18 Ekim'de başlatılan "Bayrak-64 Şehit Güvenlik Korucusu Cevat Bilgiç Operasyonu" dün başarıyla tamamlandı. 

Operasyonda PKK'lı teröristlerce kullanılan 6 doğal mağara kullanılamaz hale getirildi. Silvan ilçesindeki Dağcılar Kırsak Mahallesine bağlı Kayabağı ve Ergeçidi mezraları ile Erkenciler Mahallesi sınırlarında 4 doğal kaya oyuğuna gizlenmiş ev tipi fırın, 12 kilogramlık tüp, 8 küçük tüp, 2 fırın tepsisi, 2 palaska, 2 tişört, 3 çift ayakkabı, 4 litre ayçiçek yağı, 200 gram toz şeker ve 200 gram un, Silvan'ın Erkenciler ile Lice ilçesinin Kerpiçören kırsal mahalleleri sınırlarında ağaçların arasına gizlenmiş ve toprağa gömülü bidon, 3 gaz maskesi, çelik yelek, 4 boş kütüklük, 12 kilogramlık tüp, küçük tüp ve 18 litre ayçiçek yağı bulundu. 

Operasyonda 70 konut ve eklentilerinde adli arama yapılırken 2 şüpheli gözaltına alındı, 305 araç ve 779 kişinin sorgulaması yapıldı, 4 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

YORUMLAR 7
  • gaziantepli 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah C.C Yiğitlerimizi Korusun Allahın İzniyle Bitireceğiz Vatan Hainlerini Dualarımız yiğitlerimiz le
    Cevapla
  • Metin 6 yıl önce Şikayet Et
    Elinize sağlık ..kökleri kurusun. devam. Allah cc yardımcınız olsun
    Cevapla
  • DADAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    uyuşturulmuş zavallı caniler,gebereceklerini dahi hesaplamayan,Vatan-İman-Namustan ne anlar!!!
    Cevapla
  • demir ersoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye nin derhah üç tane uçak gemisi olmalı
    Cevapla
  • keko 6 yıl önce Şikayet Et
    4 terörist, bunlar artık rutin oldu,ses getirmek lazım rakkada poster açanları indirsek büyük ses getirir,aynı anda 500 terörist bunlara yürümek lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da şiddetli deprem
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi