Yıldırım'dan skandal sözlere sert yanıt!

Başbakan Binali Yıldırım, Elazığ'da yaptığı konuşmada, Danimarka Başbakanı'nın skandal sözlerine çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 21.10.2017 15:22 GÜNCELLEME 21.10.2017 16:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, 'Danimarka Başbakanı'na hitaben Sen kimsin? Senin Türkiye'ye, Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanına söyleyecek lafın olabilir mi?' dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

15 Temmuz gecesi her bir vatandaşımız kahramandır. Bu bayrak inmez bu ezanlar susmaz. O gece halkın gücü tankın gücünü yenmiştir. Ülkemizde vatandaşlarımız geleceğe güvenceyle bakıyor. Hedef terörü Türkiye'nin gündeminden çıkarmak. Türkiye'nin rejimi demokrasidir. Türkiye medeniyetinden aldığı güçle emin adımlarla yürüyor.

AB ASIL NİYETİN NEYSE ONU SÖYLE

Avrupa Birliği bize laf edene kadar kendi geleceklerine baksınlar. Asıl niyetiniz neyse onu söyleyin. Zaman kaybettirmeyin. AB bize laf edeceğine kendi geleceğine baksın. Türkiye'nin AB'ye üyelik yolundaki kararında bir değişiklik yok. Türkiye'yi Avrupalı mı Asyalı mı diye sorgulamak kimsenin hakkı değildir.

SEN KİMSİN?

"Bugünlerde Türkiye aleyhinde açıklamalar ardı ardına geliyor. Dün, Avrupa Birliği'nden, Danimarka Başbakanı çıkmış abuk subuk laflar ediyor. Türkiye gözümüzün önünde Erdoğan rejimi altında eriyor, böyle Avrupa'ya nasıl girecek? Sen kimsin? Senin Türkiye'ye, Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanına söyleyecek lafın olabilir mi? Türkiye'nin rejimi demokrasidir, Cumhuriyettir.

YORUMLAR 8
  • Abidin 6 yıl önce Şikayet Et
    Kerküke doğru giden ordumuz avrupa ve amerika yı korkutuyor. Osmanlı torunları şaha kalkıyor. Adamlar ince hesaplar peşinde vesselam. Ne diyelim Allah belalarını bizim elimizden verir inşaallah.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    hayret danimarka diye bir yer varmis hic haberim yok birde konusuyormus basindaki ahmak bir lafa bakarim lafmi diye birde soyleyene bakarim adammi diye dedikleri bu oldugu asikar.
    Cevapla
  • Beto 6 yıl önce Şikayet Et
    Alman Nazilerin bugünde sigindigi ülke Danimarka.Almanlardan daha irkcilar ve sapiklikta hollandaya esit bir ülke.Yetmisli yillardan beri avrupada yasiyorum ve ne islamdüsmanliginda ne yabanci düsmanliginda degisen hic bir sey yok,sadece sapiklikta birbirleri ile savasiyorlar!!!
    Cevapla
  • ... 6 yıl önce Şikayet Et
    Danimarka vb AB ülkeleri ülkemizi eleştiriyor ise herşey yolunda demektir. Allaha şükürler olsun . Hoş onların eleştirilerine de aldirmamak gerek Görünen köy kılavuz istemez. Kendilerini ağa zannediyorlardi Sağolsun devletimiz ve milletimiz ağa olmadıklarını ve olamayacaklarını da gösterdi
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    danimarka konya kadar araziniz yok laf olsun diye konuşma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim