Ataşehir saldırganı için istenen ceza belli oldu!

Ataşehir'de yolda yürüyen başörtülü kadına önce omuz atıp ardından yumruklayarak darp eden tıp fakültesi öğrencisi Hakan Dündar hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istendi

GİRİŞ 23.10.2017 12:10 GÜNCELLEME 23.10.2017 12:19
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Ataşehir'de yolda yürüyen başörtülü kadına önce omuz atıp ardından yumruklayarak darp eden tıp fakültesi öğrencisi Hakan Dündar hakkında "kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

İddianamede, A.Ç'nin şüpheli ile uzlaşmak istemediği ve şikayetçi olduğu, yapılan soruşturma kapsamında İstanbul Anadolu Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nün şüpheli Hakan Dündar'ın ceza ehliyetinin tam olduğunu bildirdiği ifade edildi.

4 AYDAN 1 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

İddianamede, şüpheli Hakan Dündar'ın "basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde kasten yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İddianame, değerlendirilmek üzere 57. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Ferhatpaşa Mahallesi'nde kaldırımda yürüyen A.Ç. kendisine çarpan ve "Yavaş olur musunuz" şeklinde uyardığı kişinin saldırısına uğramış, olay yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, A.Ç'yi darbeden kişinin eşkalini belirlemişti.

Şüphelinin olayın gerçekleştiği mahallede yaşadığını belirleyen polis ekipleri, düzenledikleri operasyonda tıp fakültesi öğrencisi Hakan Dündar'ı (24) gözaltına almışt

KAYNAK: HABERTURK
YORUMLAR 40
  • hakk 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah senin başınada gelsin
    Cevapla
  • hmd 6 yıl önce Şikayet Et
    bu caydırıcılık mı yoksa teşvik mi
    Cevapla
  • Xxx 6 yıl önce Şikayet Et
    O hakim ve savcının eşinede aynısı yapılır inşallah o zaman görürüm benim eşime yapılsa allah korusun ben o adamın kolunu kopartırım
    Cevapla
  • kayseri 6 yıl önce Şikayet Et
    maalesef ülkemizde cezalar caydırıcı değil bana göre bu yüzdende suç oranları yüksek.suç işlediğinde yüzü kızarmayan insanlar için verilen tutuksuz yargılamalar veya denetimli serbestlik hiç bir anlam ifade etmiyor bu gibi kişilere. yüz kızartıcı suçlar için iyi hal indirimi olmamalı zaten verilen cezalar az bide indirim yapılınca verilen cezanın suçlu için pek anlamı olmuyor.
    Cevapla
  • Been 6 yıl önce Şikayet Et
    Deaş le irtibatı araştırılsın. !
    Cevapla
  • Harun 6 yıl önce Şikayet Et
    pkk ile irtibatı da araştırılsın. Ayrıca insan olmadıktan sonra ismin de bağlantılı olduğu örgütün de veya hiçbiri de olmayabilir, açıkçası pek bir önemi yok!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Ne R. Madrid, ne M. City, ne B. Münih... Avrupa'nın zirvesinde tek Türk!