Uçakta korkutan 'canlı bomba' şakası!

Ankara seferini yapan uçaktaki bir yolcunun, hostese 'canlı bomba' olduğunu söylemesi üzerine korkulu anlar yaşandı.

Uçakta korkutan 'canlı bomba' şakası!
Uçakta korkutan 'canlı bomba' şakası!
GİRİŞ 23.10.2017 12:52 GÜNCELLEME 23.10.2017 12:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yolcu, polis tarafından uçaktan indirilerek, bagajlarıyla birlikte güvenlik kontrolünden geçirildi. Şaka yaptığını söyleyen yolcu, tutanak tutularak, yeniden uçağa alındı.

AnadoluJet'in saat 10.00'da Erzurum- Ankara uçuşunu yapan TK 7071 sefer sayılı uçağı, kalkış için yolcu alımına başladıktan sonra uçağa binen bir yolcuya hostes, çantasının içinde ne olduğunu sordu. Bu sırada, ismi açıklanmayan yolcunun 'canlı bomba' olduğunu söylemesi üzerine, hostes durumu havalimanı polisine haber verdi. Polis tarafından el bagajı da alınan yolcu, güvenlik noktasına götürüldü. Üst araması yapılan ve çantaları tekrar incelenen, şaka yaptığını söyleyen yolcu, hakkında polis tarafından tutunak tutulduktan sonra uçağa yeniden alındı. Uçaktaki diğer yolcularla kabin ekibini korkutan şaka sonrası, devlet memur olduğu öğrenilen kişiye tepki gösterildi. Uçak, 15 dakika gecikmeli olarak kalktı.

Öte yandan uçakta, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın'ın da olduğu belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • R. Cinar 6 yıl önce Şikayet Et
    Oh ne guzel. Sen insanlari korkut, ucagin zamaninda kalkmasina engel ol, ucaktaki bir suru insanin hakkini gasp et, ondan sonra tekrar ucaga bin. Bu kisiyi iceri alacan, bir kac gun iceride kalacak, ustelik yuklu bir miktar para cezasi verecen ki bir daha boyle bir densizlik yapmasin. Ayrica, Gorevliler hakkinda sorusturma acilmali bu kisiyi tekrar ucaga geri aldiklari icin.
    Cevapla
  • halo 6 yıl önce Şikayet Et
    yav neden uçağa geri bindirilir 10 gün hücrede yatsın aklı başına gelsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!