TÜRKSAT davasında karar çıktı

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT'a giderek yayınları kesmeye çalışan 5'i sivil 17 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.

GİRİŞ 23.10.2017 16:14 GÜNCELLEME 23.10.2017 17:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT yerleşkesinde yayınları kesmeye çalışan 5'i sivil 17 kişinin yargılandığı davada, firari sanıkların dosyası ayrılırken, diğer sanıklara, "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Asker sanıklar ayrıca, TÜRKSAT personelleri Ahmet Özsoy ve Ali Karslı'nın şehit edilmesi nedeniyle ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Degerli arkadaslar muebbet ceza alan saniga sadece kuru ekmek ve su verilir cunku beden 5 yil icinde bu sebebbten dolayi iflas eder ve olur eeee ihanet etmenin cezasini cekecceksin rahatlik battiydi onlara simdi ccezasini ceksinler bakalim
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Yürek yangınımız sönmüyor İDAM !!!
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ davalarında davalı hainlere yönelik ciddi hata yapılıyor, Türk ceza kanuna göre yargılanıyor ve ceza alıyorlar halbuki şuan ve son 6-7 yıldır olağanüstü durum var ülkemiz açısından, ülke açık bir tehdit ve üstü kapalı savaş hali yaşıyor ve bu hainler sadece cinai suçtan değil vatana ihanetten de yargılanmalılar.
    Cevapla
  • SUTCU 6 yıl önce Şikayet Et
    ağirlaştirilmiş muebbet demek en az iki sene 2 m.karelik hucrelerde iki sene hapisle başliyor ceza...tirlatmama orani yuzde beşdir sonra geberene kadar hapis....oyle tutukevindeki muameleyi mumla ararlar.......
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadasim ddogruyu anlatim sana vatana ihanetten omur boyu ceza alan kogus goremez bunu bil normal mahkumlar kogusta olur ihanetciler degil bu anayasada belirtilmistir saygilar.
    Cevapla
  • adaletin tecellisi 6 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun,ihanetin bedelini biraz dünyada tatmış oldunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı