Kılıçdaroğlu'ndan flaş teklif! 17 ay beklemeyelim

Kılıçdaroğlu, "Şimdi teklif ediyorum, demokrasiyi koruyalım. 17 ay beklemeyelim yerel seçimler için. Buyurun gelin seçimleri erkene alalım." dedi.

GİRİŞ 24.10.2017 14:43 GÜNCELLEME 24.10.2017 15:12
Bu Habere 279 Yorum Yapılmış

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ''17 ay beklemeyelim yerel seçimler için. Buyurun gelin seçimleri erkene alalım'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

"Türkiye bir sorunlar yumağı halinde. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Bundan 3 veya 4 yıl önce ilk kez taşeron işçiliği dile getiren, ilk kez onlarla toplantı yapan bu kardeşinizdi. 

NAZLI ILICAK'IN NE GÜNAHI VAR?

Gazeteciler aylardır içeride bir türlü yargı önüne çıkarılamıyor. Bütün gazetecilerin serbest bırakılmasını istiyoruz. Cumhuriyet yazarları neredeyse 1 yıllarını dolduracaklar. Eğer bir ülkede gazeteci hapisteyse o ülkede demokrasi yoktur.  Ahmet Şık'ın ne günahı var, Nazlı Ilıcak'ın ne günahı var.

Gazetecileri hapiste olan bir Türkiye itibar kazanamaz. Onlar itibarı parayla kazanacağını sanıyorlar.

İHSAN ELİAÇIK'A SAHİP ÇIKTI

Kayseri'de kitap fuarı yapılıyor. İhsan Eliaçık hepimizin bildiği bir isim. Düşünce, inanç özgürlüğünü savunur. Çok sayıda dini içerikli eseri vardır. Fuarı düzenleyen belediye İhsan Eliaçık'ın oraya gelip kitabını imzalamasını ve konuşmasını yasaklar. Bu Belediye Başkanı en büyük hakareti Kayserililere yapıyor. Demokrattır Kayserililer, düşünce özgürlüğünü savunur. İhsan Eliaçık 28 Şubat'ta mağdur olan bir isim. İbrahim Kaboğlu için de yasak getirilmiş. Bunlar bizde demokrasi olmadığını tek adam rejimi olmadığını gösteriyor. Büyük ihtimalle telefon etmiştir içeri sokmayın diye.

ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

Şimdi teklif ediyorum. Demokrasiyi koruyalım. 17 ay beklemeyelim yerel seçimler için. Buyurun gelin seçimleri erken yapalım. 17 ay beklemenin bir anlamı yok. Anlamını kaybetmiştir. Şunu söyleyebilir, ‘Efendim seçimleri erken yapacağız da anayasada hüküm var. 367’yi bulamayız.' Söz CHP’nin sözü Kılıçdaroğlu’nun sözü. Getir kardeşim anayasayı değiştirelim. Erkene alalım seçimleri. El mi yaman bey mi yaman çıksın ortaya. Kim milletten kaçıyor, kim kaçmıyor çıksın ortaya. Demokrasi adına söylüyorum. Demokrasiyi artık daha fazla katletmeyelim. Gidelim seçime bütün gerçekler ortaya çıksın. Milleten mi korkuyoruz. Hayır. Millet millet diye sabah akşam geziyorsan şimdi kendini milli iradenin yerine koyduysan açıkça sana meydan okuyorum gel kardeşim seçimi yapalım"

 

YORUMLAR 279
  • kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    bütceden haberin yok gecimden haberın yok gidelim erken secime bu milletin işi gucu yok kılıcdaroglula ugraşcak işine bak
    Cevapla
  • deli..dolu 6 yıl önce Şikayet Et
    kemal amca bize animasyon yapma ya geçen seçimlerde %35 oy alamazsam istifa edeceğim dedin bütün tv,lerde çıktın sonra seçim oldu yine klasik %25 oy aldı haber spikeri soruyor efendim %35 oy almazsam istifa edeceğinizi açıklamıştınız diyor, kemal amca PİŞKİN PİŞKİN istifa edecek bir durum yok oylarımız elli bin artırdık dedi haydi buyurun peşinden gidin.,
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    He He aman bir şey yaparsın sonra yine oy kullanamazsın
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    sen niye dışardasın halen şaşkınım
    Cevapla
  • alp 6 yıl önce Şikayet Et
    Akşener de hazır partiyi kurmuş,kirli çamaşırları ortaya çıkmadan değilmi sizi projeciler sizi,reis hepinizin hakkından gelecek inşallah,bu millet kör değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı