Annesinin çorabı az daha öldürüyordu

Elazığ'da annesinin çorabıyla oynarken boğazına dolanması sonucu nefessiz kalan 4 yaşındaki çocuk, hemşire teyzesinin zamanında müdahalesiyle kurtarıldı.

Annesinin çorabı az daha öldürüyordu
Annesinin çorabı az daha öldürüyordu
GİRİŞ 26.10.2017 15:38 GÜNCELLEME 26.10.2017 15:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Elazığ'da 4 yaşındaki çocuk, annesinin çorabıyla oynarken boğazına dolanması sonucu nefessiz kalarak bayıldı, durumu fark eden anne çorabı çıkartırken, o an evde bulunan hemşire teyzesi müdahaleyle yeğenini kurtardı.

Olay, merkez Sanayi Mahallesi Hacı Ağa Çelik Camii yanındaki bir evde meydana geldi. 4 yaşındaki Muhammed Emin D., evde oynarken annesine ait ince çorabı boğazına doladı. Daha sonra çorabı çözemeyen minik küçük çocuk, nefessiz kalarak bayıldı. Oğlunu yerde baygın bir şekilde bulan anne Fatoş D., hemen boğazındaki çorabı çözerken, evde bulunan hemşire teyze ise ilk müdahaleyi yaparak yeğenini kurtardı.

Ailenin haber verdiği sağlık ekipleri, ambulansla küçük çocuğu Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne Acil Servisine kaldırdı. Solunum desteği verilen çocuğun ambulansta uyandığı öğrenildi. Küçük çocuğun bir süre hastanede gözetim altında tutulacağı ve solunum desteği verileceği bildirildi.

YORUMLAR 1
  • canan 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim gözümüzün önünde de olsalar yavrularımızı en güzel koruyabilecek olan yalnız sensin... Her daim sana emanetler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı