FETÖ'nün yeni görüntüleri paylaşıldı!

Terör örgütü FETÖ lideri Gülen’in yeni fotoğraflarını yayımladı. Fotoğraflarda Gülen, Pensilvanya’daki evinde örgüt elemanlarıyla görülüyor.

FETÖ'nün yeni görüntüleri paylaşıldı!
FETÖ'nün yeni görüntüleri paylaşıldı!
GİRİŞ 27.10.2017 15:30 GÜNCELLEME 27.10.2017 15:32
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Türkiye'de hakkında "FETÖ çatı davası", "KPSS sorularının sızdırılması" ve "Futbolda şikede kumpas" gibi davalarda sanık olan ve hakkında tutuklama kararları bulunan eski Fatih Üniversitesi Rektörü Şerif Ali Tekalan sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

ABD İADE ETMİYOR

Türkiye'nin ABD'den onca talebine FETÖ elebaşı Gülen Pensilvanya’daki evinde teröristleri ile birlikte yaşamaya devam ediyor. 

ÖRGÜT ELEMANLARINA MASAJ YAPTIRDI

Dikkat çeken fotoğraflarda Gülen, Pensilvanya’daki evinde örgüt elemanlarına masaj yaptırırken ve elemanlarını dizinin dibine toplamış ihanet talimatları verirken görülüyor.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 104
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Iki parmağı ayagini gösteriyor. 2 aya kadar ayaklanmasin bunlar
    Cevapla
  • saliha 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adam haçlı istila ettği yerde kadınlara ve işlerinize ellemez dedi bunları duyan müritleri kılıç aslanlar oğuz boylarını bırak ebu garip hapis hane resimlerine baksın insan bukadar aklını başkasına bırakırmı
    Cevapla
  • izmir halk ish 6 yıl önce Şikayet Et
    ayaklarını gösterdiği ayağın biri hareketli, fotoğraf arkasından masaj yapılıyor.ayaklanacağız hazırlıklı olun ayağının biri hareket halinde : her an olabilir demek istiyor.arkadan masaj yaptırıp kendini sağlama almış :arkamızı sağlama dayadık demek istiyor yani arkamızda abd var korkmayın diyor felaket resim yorumluyoruz.
    Cevapla
  • izmir halk ish 6 yıl önce Şikayet Et
    telefon dinlendiği için resimlerle mesaj veriyor adamlarına : masaj aleti : mesaj demek ağzı kapatma : konuşanların ağzını kapattırın,hep beraber ayakta durmaları hep beraber zamanı gelince ayaklanacağız demek istiyor.
    Cevapla
  • hasbunallah 6 yıl önce Şikayet Et
    kıraliyeti yaşıyor zalim.bediüzzaman said nursinin attığı tırnağı bile olamaz bu zalim. said nursi dünyasını bizler için feda etti.bide böylelerine bakın uşak kiralamış masaj yaptırıyor pişkin pişkin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...