Melih Gökçek böyle veda etti! Yarın öğreneceksiniz

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek belediyenin anons sisteminden çalışanlarına veda konuşması yaptı.

Melih Gökçek böyle veda etti! Yarın öğreneceksiniz
Melih Gökçek böyle veda etti! Yarın öğreneceksiniz
GİRİŞ 27.10.2017 17:17 GÜNCELLEME 27.10.2017 17:19
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İşte Gökçek’in koridorlardan da duyulan veda konuşması:

"Aslında şuanda yaptığım sizlere bir veda konuşması, 23 yıldan beri beraber olduğumuz arkadaşlarımız var, iyi günlerimiz var, kötü günlerimiz var. Birlikte Ankara’yı inşa ettik. Bugün Ankara modern bir şehirse sizlerin gayreti sayesinde. Bundan dolayı hepinize teşekkürü bir borç biliyorum. Belediye başkanınız olarak sizleri üzdüğüm zamanlarımız olmuştur, ondan dolayı da hepiniz hakkınızı helal edin. Benden yana hakkım helal olsun.

YARIN ÖĞRENECEKSİNİZ

Değerli arkadaşlar, çok güzel işler yaptık, yarın Allah nasip ederse bunları saat 14.00’da yapacağım basın toplantısında enine boyuna anlatacağım. Televizyonlardan izlersiniz inşallah. Benim belediye başkanlığından ayrılmamı, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan talep etti, biz de bu talebi kırmayarak, neden talebi kırmadığımızı da yarın televizyonlardan öğreneceksiniz. Mütevellit belediye başkanlığından ayrılıyorum. 23 sene boyunca 5 sefer seçime girdik, beşinde de Allah'a hamd olsun, sizlerin de gayretiyle bizim de yüzümüzü ak ettiğiniz için bu seçimleri her seferinde kazandık. Ama nasip bu kadarmış. İnşallah bundan sonraki hayatta da bir yerlerde karşılaşmak nasip olur. İnşallah oralarda da görüşürüz. Teker teker ellerinizi sıkamadım, kusura bakmayın ama sıkmış gibi kabul edin. Nasıl olsa bir yerlerde karşılaşırız.

Bundan sonrasındaki hayatınızda hepinize başarılar diliyorum. Tekrar hoş bir seda bırakabildiysek teşekkür ediyorum ve size yaşamınızda ailelerizle birlikte mutluluklar diliyorum."

YORUMLAR 18
  • Olukcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili arkadaslar bu makamlar kimseye baki degildir olmayacaktir da diyecegim odurki turkiyede daha ust makamlar istifa ettirildi kaldiki belediyeler ne ola, sevgi ve saygilarimla
    Cevapla
  • Günay 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni tümTürkiye seviyor başkanım. Böyle olmamalıydı çok üzüldük ve kırgınız .
    Cevapla
  • BAŞKAN gökçek 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah yarın ki aciklamanizda yeni bir görev haberin sürprizini yaparsınız siz dava adamisiniz cumhurbaşkanımızın kararlarına saygi duydunuz bu yüzden size teşekkür ederiz .emeginiz çok ..sizi seviyoruz başkanım ..VEDALAR.. GÖZÜYLE SEVENLER İÇİNDİR ,GÖNÜLDEN SEVENLER AYRİLMAZ ..MEVLANA..
    Cevapla
  • Osmanli torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz melih gokcek. Bu zmana kadar ki yapmis oldugun butun hizmetlerden Allah razi olsun. Sen bize rahmetli erbakan hocamizin emanetisin. Bundan sonraki yasantinda Allah sana gani gani saglikli sihhatli afiyetli uzun omurler versin. Cunku sizler bu ulkeye hozmet etmek icin omrunuzden yillarinizi feda ettiniz. Allahim feda ettiginiz yillarin ecrini versin size ve sizin gibi vatan evletlarina.
    Cevapla
  • Salih 6 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız sadece milletimizin değil, tüm ümmetin umudu. O nedenle canımız yansa da, üzülsekte hepimiz O' nun kararlarına boyun eğeceğiz. Ama biz sn. Melih Gökçek başkanı da seviyoruz. Hataları olsa da seviyoruz. Teşekkürler Başkanım. Dareyn saadetleri dileriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı