Ankara'da bir dönem kapanıyor!

Melih Gökçek, 23,5 yıl sürdürdüğü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, bugün veda ediyor.

Ankara'da bir dönem kapanıyor!
Ankara'da bir dönem kapanıyor!
GİRİŞ 28.10.2017 09:39 GÜNCELLEME 28.10.2017 11:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başkan Gökçek, bugün saat 14.00’da olağanüstü toplanacak olan Belediye Meclisi’nde istifasını verecek ve Belediye Meclis üyelerine veda edecek. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, saat 14'te kameraların karşısına geçecek. Basın toplantısında 23 yıllık icraatlarını anlatacak olan Gökçek istifa nedenini de açıklayacak.

Melih Gökçek dün Ankara belediyesinde çalışan personelle vedalaştı. Belediyedeki konuşmasında istifa kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebiyle aldığını söyledi.

Gökçek, belediye çalışanlarına yaptığı konuşmada, 'Benim belediye başkanlığından ayrılmamı, Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan talep etti, biz de bu talebi kırmayarak, neden talebi kırmadığımızı da yarın televizyonlardan öğreneceksiniz' demişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • lazoliii 6 yıl önce Şikayet Et
    enfazla bir donem olmali ve is yapmasa suresi dolmadan gitmeli ama nerde bir sıkıntin olsa belediye veya kaymakama gitsen isin olmaz
    Cevapla
  • Şovvv 6 yıl önce Şikayet Et
    Istifa etmesi bile şov.
    Cevapla
  • ismail akyol 6 yıl önce Şikayet Et
    Yerinde bir karar. 23.5 yıldır görev başında ama daha havalalanında metro yok.
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibilere ne söylesen bos daha 10 yil öncesinde ekmek yoktu sen metrodan bahsediyorsun simdi size gercek bir sey söylim Almanya Köln Leverkusen Arasini birbirine baglayan A1 otobaninin üzerinden 3 yildiz 3,5 Ton üstüne yasak bahsettigim yer bir bogaz koprusunden fazla kullaniliyor bu köprününüz daha ne zaman yapilacagi bitecegi belli degil bahsettigim Bu iki sehir Burundi Ford. Birinde Bayer ilac fabrikasi var gerisini sen düsün tabiki düsünce kabiliyetin varsa Ha simdi diyeceksin burasi bas kent Berlin hava alani 12 yilin üzerinde yapimi devam ediyor
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    llah gökçekten razı olsun ankarayı dönüştürdü modern şehir yaptı görevini yaptı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!