Diyanet'ten açıklama: Asla kabul edilemez

Diyanet İşleri Başkanlığı, teşkilatın haksız ve mesnetsiz eleştirilerle yıpratılmasının asla kabul edilemeyeceği bildirdi.

Diyanet'ten açıklama: Asla kabul edilemez
Diyanet'ten açıklama: Asla kabul edilemez
GİRİŞ 29.10.2017 19:18 GÜNCELLEME 29.10.2017 19:24
Bu Habere 326 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanlığından, hakkında yürütülen idari soruşturma kapsamında, bir personelin açığa alınması nedeniyle sosyal medyada ve birtakım basın yayın organlarında hakarete ve tehdide varan yorumlar yapıldığının görüldüğü belirtilerek, teşkilatın haksız ve mesnetsiz eleştirilerle yıpratılmasının asla kabul edilemeyeceği bildirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Başkanlığın, İslam dininin inanç, ibadet ve ahlak esaslarıyla ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek görevlerini yerine getirdiği hatırlatılarak, şunlar kaydedildi:

'ASLA KABUL EDİLEMEZ'


"Hakkında yürütülen idari soruşturma kapsamında, bir personelimizin soruşturmanın selameti açısından açığa alınması nedeniyle sosyal medyada ve birtakım basın yayın organlarında Başkanlığımıza yönelik hakarete ve tehdide varan yorumlar yapıldığı üzülerek müşahede edilmiştir. Bu soruşturma nedeniyle toplumda büyük bir saygınlığı bulunan ve milletimizin göz bebeği olan güzide teşkilatımızın haksız ve mesnetsiz eleştirilerle yıpratılması asla kabul edilemez."

YORUMLAR 326
  • ikinci yorumum.. 6 yıl önce Şikayet Et
    Buna verilecek en güzel cevap İhsan Hoca' yı Diyanet İşleri Başkanı yapmak..
    Cevapla
  • Yasemine 6 yıl önce Şikayet Et
    Tesettur ayetini okumadi.pantolunun gunah oldugunu soyledi.dar olan gunahtir.ister etek ister pantolon olsun...pantolonun gunah olduguyla ilgili ayette yok hadiste...hadiste gecen kadinin erkege erkegin kadina benzemesine lanet edilmesi meselesini pantolon diye yorumlamak zorlama yorumdur.ozamanda erkek pantolon giymiyordu cunku...pantolon erkek icin yeni bir kiyafettir.-osmanlida 2.mahmutla baslar.-hadis cok farkli yerleri isaret eder.ki gunumuzde erkegin kadinlasmasini kadinin erkeklesmesinin cok orneklerini gorebiliyoruz... Dar pantolon gunahtir.ister erkek giysin ister kadin....
    Cevapla
  • fatoş kalkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet biraz kendini sorgulamalı bu kadar insan neden tepki gösteriyor diye. Ehli sünnete hizmeti olan , kuranda ve hadisde olanları anlatan hocaya ceza kesilmez ;Ortalıkta bir sürü kafasına göre din uyduran şarlatan varken yapılan çok düşündürücü.Diyanet sen kendini bir sorgula !!!!!!!!!
    Cevapla
  • Mahmut Akar 6 yıl önce Şikayet Et
    Ehli sünneti savunacağız diye uydurma hadisleri bile sahiplenen bu zat kürsüden de kendi derneğinin reklamını yapmaktan hiç çekinmiyor. Soruşturma onun için.
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    İslam sade süt gibi: yoğurt, peynir, ayran yapmak için Buhari. İmamı Azam. Rabbani. Gazali gibi alim lere ihtiyaç doğmuştur. Mahmut yeni eray sen mi oldun. Boşuna çırpınma biz Sunni yiz.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 6 yıl önce Şikayet Et
    Buhari çökerse İslam çöker diyen hocan mı öğretti iftira atmayı? Buhari den önce bu din çöküş müydü? Buhari mi kurtardı İslamı bu nasıl bir mantık? Şii falan da değilim. Müslümanım. Elhamdulillah. Buhari çökünce uydurduğunuz din çökecek. İnşaallah.
    Cevapla
  • El cevap 6 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut akar isimli sahsiyet heralde hocasi islamoglu gibi bayindir gibi resulullah dusmanlarinin yolundan gidiyor. Akli olmayanlar akilllarini ilimden once tutuyorlar. Alt yapisinda sia olan bu mutezile toplulugu birgun hesap verecekler.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 6 yıl önce Şikayet Et
    Kur'an ahlakı ile ahlaklanmanızı öneririm, hep hakaret hep beddua, birazcık iğne batırın kendinize..Hadiste ne diyor, Resulallah eğer beddua haksız ise kendine döner. Başka birisinde ise ; "Benim adıma yalan uyduran cehennemde ki yerine hazırlansın."
    Cevapla
  • ehli 6 yıl önce Şikayet Et
    senın gıbı kafasına aklına uymayan hadise uyduruk dıyen aklına uymayan ayetede gün gelir uyduruk der allah ıslah etsın.yalanınla batasın.
    Cevapla
  • YUSUF 6 yıl önce Şikayet Et
    Ehli sünnetin vatanın savunucusu bir insanı böyle harcamak meshepsizlerin işine gelir.Diyanet hakkında da şüpheleri meydana getirir.İnşaallah hatadan dönersiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası