Terör örgütü PKK’da çöküşün itirafları

TSK ve polisin yurtiçi ve yurtdışındaki operasyonlarında büyük kayıplar veren PKK’da çöküşün hızlandığı teröristlerin telsiz konuşmalarına yansıdı

 Terör örgütü PKK’da çöküşün itirafları
Terör örgütü PKK’da çöküşün itirafları
GİRİŞ 01.11.2017 07:55 GÜNCELLEME 01.11.2017 07:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri ve polisin yurtiçi ve sınır ötesinde sürdürdüğü başarılı operasyonlarda büyük kayıp veren terör örgütü PKK'da çözülmenin hızlandığı kaydedildi. Teröristlerin son dönemlerde artan operasyonlar nedeniyle psikolojik çöküş içerisinde olduğu belirlenirken, teröristlerin telsiz konuşmaları da çözülmeyi gözler önüne serdi. Telsiz konuşmalarında teröristlerin verdikleri toplu kayıplardan, eylem zeminini kaybetmelerinden ve şehirlerde aldıkları darbelerden yakındıkları; Carcella, Kato, Herekol ve Zap alanlarında kontrol zafiyeti yaşadıklarını itiraf ettikleri kaydedildi.

Son olarak Kuzey Irak'taki teröristlerin sızdığı Kokozer Dağı'na Türk bayrağının dikilmesi sonrası teröristler örgütün üst yönetimine isyan etti. Güvenlik güçlerinin Diyarbakır'da örgüte ağır darbe indirmesinden duydukları endişeyi dile getiren teröristler telsiz konuşmalarında, en ağır kaybı Mardin'de verdiklerini Salih Kaplan ve Hacire Tanhan gibi örgütün sözde yöneticilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kayıp olduğunu söyledi. Teröristler çözülmeyi engellemek için şehir yapılanması YPS'ye ağırlık verilmesi gerektiğini anlattı.

ELEBAŞLARININ TEHDİT KOZU

Telsiz konuşmalarına örgütün Ege- Akdeniz bölgesine terörist kaydırma planının güvenlik güçleri tarafından engellenmesinin şoku da yansıdı. Teröristleri Ege-Akdeniz bölgesine aktaracak 6 terör işbirlikçisi organizatör ise yakalandı. Motivasyon kaybı yaşayan örgüt elemanları elebaşları tarafından tehditle ikna edilmeye çalışılıyor.

Sabah

YORUMLAR 7
  • Erhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sus hi hi yapma yalandan. Terör örgütü başka bölgelere yönlendirildi yoğunlaştı Amerika Avrupa siyonizm tarafından Hale'n desteklenmekte temkinli hazırlıklı olunmalı
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Neyle çözülmüş, tuz ruhu mu, çamaşır suyu mu? Adamlar Suriye'de terör devleti kurduktan sonra Türkiye'ye kafa tutmaya hazırlanıyor biz kendimizi avutuyoruz.
    Cevapla
  • m Baki 6 yıl önce Şikayet Et
    heee alıştık amerikan filmlerine bakalım daeş nereye kaçacak amerika da oraya girecek. Allah kahretsin yeter artık.
    Cevapla
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    bir ata sözü vardır kasap sevdigi deriyi yerden yere vururmuş bu ne be diye aynen yeri geldimi amerika rusyayı över onun sılahı benden daha iyi diye yeri geldimi rusyada amerikayı över onun sılahı benden iyi diye ve yeri geldimi amerka benim sılahıım iyi rusyanınki kötü aynısınıda rusya der benimki iyi bu ortamın karışamsına bakılaraktan yaptıkları politakadır suılah ticareti yerigelir kötülerler yeri gelir överler
    Cevapla
  • seko 6 yıl önce Şikayet Et
    Harika durmak yok artık bizi abd de dahil kimse bize engel olamaz 2018 yılı içinde PKK bitecek 2020 ye kadar pyd diye bir şey de kalmayacak. Helal sana sayın cumhurbaşkanım reisim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı