SP kararını verdi! Cumhurbaşkanı adayı çıkaracağız

Temel Karamollaoğlu, 2019'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimi için hazırlandıklarını ve gerekli olan 100 bin imzayı toplayarak bir aday çıkaracaklarını söyledi.

SP kararını verdi! Cumhurbaşkanı adayı çıkaracağız
SP kararını verdi! Cumhurbaşkanı adayı çıkaracağız
GİRİŞ 01.11.2017 13:32 GÜNCELLEME 01.11.2017 13:35
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, " Saadet Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı olacak. Bunu zaten daha önce açıklamıştık. Mecliste grubumuz olmadığı için bir adayı parti olarak belirleme imkânımız yok ama biz 100 bin imza ile bir aday çıkaracağız" dedi.

100 BİN İMZA İLE ADAY ÇIKARACAĞIZ

Yeni Malatya Gazetesi ve malatyahaber.com sitesine röportaj veren Karamollaoğlu 2019'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili şunları söyledi: "Saadet Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı olacak. Bunu zaten daha önce açıklamıştık. Mecliste grubumuz olmadığı için bir adayı parti olarak belirleme imkânımız yok ama biz 100 bin imza ile bir aday çıkaracağız. Tabanda şöyle bir hareketlenmenin farkına varıyoruz. Saadet Partisi’nin söylediklerine insanlar kulak kabartmaya başladı. Dinleme en önemli iştir. Dinlemeden, anlamadan, politikalarımızı bilmeden kimsenin bize teveccüh etmesi mümkün değil. Nereye gitsek büyük teveccüh var. Gelecekte Saadet Partisi’nin Türkiye politikalarında çok etkili bir unsur olarak yer alacağına inanıyorum. Mahalli seçimler ve genel seçimler birlikte olur veya genel seçimler öne alınabilir. Her halükarda AK Parti toparlanmaya çalışırken daha büyük hatalar yapmaya başladı." dedi.

YORUMLAR 83
  • Sessiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne gerek var adaya chp le aynı görüşe sahipsiniz onların adayına oy verin
    Cevapla
  • dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    aç tavuk rüyasında darı ambarı görürmüş Kemal bey pardon temel bey
    Cevapla
  • Mekut 6 yıl önce Şikayet Et
    Adi ustunde mollanin kara si bu
    Cevapla
  • Huseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen hic bir sey cikaramazsin. Dirayetli hicbir musluman sana oy vermez
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Külhanbeyliği yerine efendiliği seçmeniz ve inçe tespitlerinizle belirleyeceğiniz adayı destekleyeceğim. Duygusal bakmak yerine vicdanlar ile dinleseler sizi anlayacaklardır. Umarım geç olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!