Belediye Gökçek'i, Gökçek belediyeyi sildi!

Melih Gökçek aktif şekilde kullandığı Twitter hesabının bilgilerini güncelleyerek Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni sildi.

Belediye Gökçek'i, Gökçek belediyeyi sildi!
Belediye Gökçek'i, Gökçek belediyeyi sildi!
GİRİŞ 01.11.2017 16:42 GÜNCELLEME 01.11.2017 16:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan 28 Ekim’de istifa eden Melih Gökçek, aktif olarak kullandığı Twitter hesabındaki profil bilgilerinden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni sildi. Gökçek’in bilgilerinin konum kısmında Ankara Büyükşehir Belediyesi yer alırken, internet sitesi kısmında da belediyenin sitesindeki özgeçmişinin linki bulunuyordu. Melih Gökçek istifasının ardından mevcut bilgileri bir süre kaldırmamıştı.

SİTEDEN DE KALDIRILDI

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin http://www.ankara.bel.tr/ adresli internet sitesindeki “Belediye Başkanımız İ. Melih Gökçek” kısmı da kaldırıldı. Sitedeki kısımda Gökçek’in özgeçmişi, fotoğraf albümü, kişisel internet sitesi ile Twitter hesabı gibi bilgiler bulunuyordu. Kullanıcılar bu kısımdan Melih Gökçek’e mesaj da gönderebiliyordu.

YORUMLAR 5
  • leya 6 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medyadan silinip silinmemesi önemli değil.ankarada 23,5 yıldır belediye başkanlığı yaptı buda akıllardan silinmez .
    Cevapla
  • Ali06 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne silinmesi twit önemli değil hala 3 yerde duruyor aski ego ve büyükşehir web sitesinde ne kadar zormuş koltuğu bırakmak
    Cevapla
  • yorumsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    tamam dostum unutun artık
    Cevapla
  • milli 6 yıl önce Şikayet Et
    'cehape savar' başkan geri gel..
    Cevapla
  • Önder 6 yıl önce Şikayet Et
    Kal gittiğin yerde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü