FETÖ'nün kasasından Tezcan çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'diktatör' diyerek hakaret eden CHP'li Bülent Tezcan'ın FETÖ'nün kasası olan Saim Topaloğlu ile görüntüleri ortaya çıktı.

FETÖ'nün kasasından Tezcan çıktı
FETÖ'nün kasasından Tezcan çıktı
GİRİŞ 03.11.2017 10:10 GÜNCELLEME 03.11.2017 16:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Attığı iftira ve yalanlarla algı operasyonları yapan CHP Sözcüsü ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın gerçek yüzü ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yurt dışına çıkış yasağı getirilen Tezcan'ın, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a destek çıkmak için gittiği Tekirdağ'da yaptığı skandal açıklamanın yankıları sürerken, her fırsatta kin ve nefret kusan Tezcan ile ilgili ilginç bir fotoğraf ortaya çıktı.
 

 

 

Özür dilemek yerine Cumhurbaşkanı'na "diktatör" demeye devam eden Tezcan'ın 15 Temmuz darbe girişiminden bir kaç gün önce yurt dışına kaçan Nazilli ve Aydın'ın FETÖ kasası olan ve paraları Gana ve Kaynak Holding'e aktardığı tespit edilen Saim Topaloğlu ile aynı karede yer aldığı bir fotoğrafa ulaşıldı. Her seferinde AK partilileri FETÖ'cülükle suçlayan Aydın CHP milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın FETÖ'nün Aydın ve Nazilli Para kasası olan Saim Topaloğlu ile aynı fotoğraf karesinde yer alması dikkat çekti.

15 TEMMUZ'DAN SONRA KAÇTI

Nazilli'de FETÖ soruşturmaları kapsamında işadamlarına yönelik hazırlanan iddianamede örgütün dua listesiyle topladığı himmetlerin Gana'daki bir okulun yöneticisine aktarılmasıyla ilgili yapılan operasyonda ortaya çıkan isim Tezcan'la samimi bir şekilde dost meclisinde yemek yiyen firari sanık Saim Topuloğlu çıktı. Topaloğlu, 15 Temmuz sonrası yurtdışına kaçmıştı.

KAYNAK: YENİ ASIR
YORUMLAR 17
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Ufak bir ilişkiyle bile görevden ihraçlar olurken Bu vatan hainlerine neden dokunulmuyor?
    Cevapla
  • Selimhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetö böyledir. Bülent Tezcan vurulmuştu.Kim vurdu acaba..Fetö böyledir. Kimini canıyla,kimini malıyla, kimini uçkuruyla,kimini ailesi, kimini menfaatleriyle, kimini makamla, kimini parayla ve daha niceleriyle hem satın alır hem de rehin alır..
    Cevapla
  • ozkayalar 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar kirli cırlamasının altında bu kirli kokuşmuş ilişkiler var chp linin.bunların genlerine işlemiş.
    Cevapla
  • samimi 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp kaset kumpasiyla fetö dizayn etti ,bunu bilmeyen mi var.
    Cevapla
  • z meram 6 yıl önce Şikayet Et
    her seçimde sırtı yerden kalkmayan ve tuş olan CHP hainlerle işbirliği nin kendisine hayır getirmeyeceğini bilmeli böyle devam ederlerse sırtları yerden kalmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...
Bilet alıp binemeyen Türk kimdi? İşte Titanik ile ilgili daha önce bilmediğiniz 45 sır!